Hatay Genç Saadet’te Bayrak Değişimi

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın’ın katılımıyla Hatay Saadet’te gençlik kolları görev değişim töreni düzenlendi.
Ahmet Onur Budanur, Saadet Partisi Hatay gençlik kolları başkanlığı görevini Gökhan Savran’a devretti.

Bu kutlu davada olmak şahsıma ayrı bir değer ve şeref kattı diyen Ahmet Onur Budanur, “Görevi devretmiş olmam bu davayı burada bıraktığım anlamına gelmesin. Her nerde olursam ve hangi şartlarda olursam olayım bu davanın şuuruyla hareket edeceğim.” dedi.
Saadet Partisi Hatay İl Gençlik Kolları yeni başkanı Gökhan Savran ise “Bana bu görevi layık gören öncelikle İl Başkanımız Mustafa Eğe ve partimizin il yönetimindeki büyüklerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bu görevle hareket alanımın ve büyük sorumluluğumun bilincindeyim. Başta Hatayımız ve ülkemizin gençliği maddi ve manevi anlamda çöküntü içinde olduğunu görüyoruz. Bizler Milli Görüş şuuruyla bu çöküntüyü gidermek için bu yola baş koyduk. Hangi görev verilirse verilsin Allah’ın izniyle son nefesimize kadar bu şuurla hareket edeceğiz” dedi.
Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın da bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı Ahmet Onur Budanur’a teşekkür ederek yeni başkan Gökhan Savran’a hayırlı olması temennisinde bulundu.
Konuşmalardan sonra Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın Hatay eski başkanı Ahmet Onur Budanur’a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
Ahmet Onur Budanur’da yeni Başkan Gökhan Savran’a Kur’anı Kerim hediyesiyle görevi teslim etti.
Yeni Başkan Gökhan Savran, üzerinde “Bir milletin asıl gücü topu tüfeği tankı değil, İnançlı ve imanlı gençliğidir” yazılı Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın sözünün yer aldığı bir tabloyu Gençlik Kolları Genel Başkanları Fatih Aydın’a hediye ederek program son buldu.

GENÇLİK KOLLARI DEĞİŞİMİ 1 GENÇLİK KOLLARI DEĞİŞİMİ 3 GENÇLİK KOLLARI DEĞİŞİMİ 4