Dörtyol’a Şehit Ateşi Düştü

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi’nde görev yaparken 15 gün önce geçici olarak Nusaybin’e giden komiser yardımcısı Ayhan Kıymacı, teröristlerle girdiği çatışmada şehit düştü.

Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde (20.03.2016) PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan komiser yardımcısı Ayhan Kıymacı’nın acı haberi, eşi Nurcan Kıymacı’ya Adıyaman’da, annesi Nefide Kıymacı’ya Dörtyol Yeşilköy Mahallesi’nde acı haber verildi.

Yeşilköy Mahallesi’nde bulunan baba ocağına; Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Dörtyol Emniyet Müdürü Ali Koray ATAŞ, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hakan Turhan ile Anne Nefide, Kıymacı’ya şehit haberi verildi.Eşi Sadi Kıymacı yıllar önce ölen Nefide Kıymacı, 7’si kız 12 çocuğundan en küçüğü olan Ayhan’ın da şehit olduğu haberini alınca sinir krizleri geçirdi. Şehit annesi Nefide Kıymacı’ya hazır bekletilen sağlık ekipleri müdahale etti. Haberi duyan şehidin kardeşleri ile yakınları ve komşuları da eve akın etti.

Şehit komiser yardımcısı Ayhan Kıymacı, bugün düzenlenecek törenle Dörtyol İlçesi’ne bağlı Yeşilköy Mahalle Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

dörtyol (1) dörtyol (1) dörtyol (2)