DEĞİŞİM SENİNLE BAŞLASIN

41b93d29-b71d-4fe4-b60f-7681ca40a3dbBiz Kadınız Her Anımız Güzel ve Özeldir DEĞİŞİM SENİNLE BAŞLASIN
Sloganı ile çıktığı yolda geçtiğimiz günlerde kalıcı makyaj micropigmentasyon microblading ve kaş tasarımı ile tanıtım ve lansmanını yaptı.
Günlük hayatımızda kendimizi doğru ifade etmede iletişimin eğitimin ve prezantabl görüntümüzün en önemli kriterlerinden sizi yansıtan sayısız detayların içinde saçımız giyimimiz konuşma biçimimiz birbirini tamamlayan unsurları değiştirmek ve çeşitlendirmek mümkündür. Üzerinde oynama yapamayacağımız en önemli etken gözler ise ifadelerimizin aynasıdır ve bunu çerçeveşleyen bakışlarımızı vurgulayan ifademizi tamamlayan kaşlarımızdır. Rengi gürlüğü modeli yüz şeklimize göre doğru biçimde alınmış ve şekillendirilmiş olması en temel ve önemli etkendir. Bu unsurla kaşlarımız gözlerimiz ve dudaklarımızı uzman ve güvenilir ellere teslim etmeye ihtiyaç vardır.
Kalıcı makyaj uzmanı permanent Neşe KÖNKER tüm bu detaylar Micropicmentasyon Microblading 3D kıl tekniği ve altın oran kaş tasarımı ile İskenderun Nikola Kuaför ve Güzellik salonunda sizlere hizmet vermektedir.
MERT2861 (1)
KALICI MAKYAJ NEDİR?
Kalıcı makyaj, gerekli durumlarda özellikle kaş, göz ve dudak bölgesinde, epidermal micropigmentasyon yöntemi ile bitkisel kaynaklı, su bazlı, organik boyaların estetik bir biçimde deri altına yerleştirilmesi işlemidir. Özellikle hanımlar için makyaj dünyasında çok yönlü bir alternatif olarak daha güzel, daha doğal ve aynanın karşısında saatlerce geçirdiğimiz zamanı minimize etme olanağı sağlamaktadır. Kalıcı makyaj doğru ve kurallara uygun bir biçimde yapıldığı taktirde “DOLGU TEKNİĞİ” kişinin deri yapısına göre 2 yıl ve 3 yıl arasında, “KIL TEKNİĞİ” 6 ay ve 1 yıl arasında, doğal şekil ve rengi koruyarak uygulama yapılan kişinin yaşamının her anında rahat, bakımlı ve güzel görünmesine çok ciddi katkılarda bulunur.
MERT2862
KALICI MAKYAJ MICROBLADING 3D KIL TEKNİĞİ MICROPIGMENTASYON
Kalıcı makyaj “micro-pigment uygulaması” micro, steril ve tek kullanımlık bir iğne ile doğal ve mineral renklerin deri yüzeyinin hemen altına aşılanması işlemidir. Alerjik olmayan su bazlı ve organik boyalar bilhassa yüz ve vücut kullanımı için tasarlanmış olup, katkı ve koku maddesi içermez. Daha çok kozmetik sayılabilecek bu işlem sayesinde kaş, göz çizgisi ve dudaklarda, kirpik diplerinde kirpiklerin gür ve doğal görünmesine, cilt renginizle uyumlu tesirler yaratabileceği gibi bazı kusurlar da kapatılabilir, biçim ve şekil bozuklukları giderilebilir.
eed0f318-e060-4afb-9a7f-9cac38c04aff

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.