Sanayi Yolunda Çalışmalar Başladı

Sanayi sitesi esnaflarının yıllardır sıkıntı yaşadığı yol güzergahı üzerinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte şehir içi trafik akışında olumlu değişiklik olacağını söyledi.

İskenderun’un artık hızla büyüyen ve gelişen bir şehir olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Seyfi Dingil şunları söyledi;”şehrin dört bir yanında hizmetlerimiz devam ediyor. Biz sorunun küçük yada büyük olduğuna bakmıyoruz. Halkımızın önünde bulunan tüm sorunları ortadan kaldırmak üzere planlama yapıyoruz. Sanayi Sitesinde bulunan yol yıllarca araç sürücülerine engel teşkil etmiş. Sanayi esnafımız bu durumdan oldukça rahatsızdı. İnşallah gerekli çalışmayı yaptıktan sonra trafik düzeni rahatlayacaktır.

Özellikle sanayi sitesinden şehir merkezine ulaşımı kolaylaştıran yolun yapımını kısa sürede bitireceğiz”şeklinde konuştu. Vatandaşların ihtiyaç duyduğu hizmetleri vererek hayatı kolaylaştırmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Seyfi Dingil, özellikle şehir merkezinde yapılan yeni düzenlemeler ile vatandaşlarımızın ulaşım sıkıntısı yaşamamaları için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz dedi.

sanayi yolu (1) sanayi yolu (2) sanayi yolu (3)