Başkan Savaş, İstanbul’da Yaşanan Kanlı Terör Saldırısını Kınadı

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İstanbul’un simge caddelerinden biri olan Taksim İstiklal’de 19 Mart Cumartesi günü saat 10.55’de canlı bomba ile gerçekleştirilen saldırıyla ilgili olarak kınama mesajı yayımladı.

“TERÖRÜN İNSANLIĞA YÖNELTTİĞİ BU ALÇAK SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİRENLERİ VE TERÖR FAALİYETLERİYLE İNSAN CANINA KASTEDENLERİ KINIYORUM”

Başkan Savaş yayımladığı mesajda, “İstanbul’un merkezinde sivil vatandaşlarımıza yönelik gerçekleştirilen bu hain saldırıyı şiddetle kınıyorum. Birçok vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve yaralandığı menfur saldırı ile ilgili olarak yetkililer, saldırının canlı bomba ile gerçekleştirildiğini belirterek, Taksim mevkisinde bulunan İstiklal Caddesi’nde Beyoğlu Kaymakamlığı yakınında yapıldığı bilgisini paylaştı. Terörün insanlığa yönelttiği bu alçak saldırıyı gerçekleştirenleri ve terör faaliyetleriyle insan canına kasteden karanlık zihniyetleri şiddetle kınıyorum. Zor zamanlarda dayanışma, birlik ve beraberlik içinde olan milletimiz, bu süreçte de gerçekleştirilen kanlı eylemlere karşı metanetli tavrını ortaya koyacaktır. Canımızı en derinden acıtan bu hain saldırı sonucunda yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun” diyerek yaşadığı derin üzüntüyü ifade etti.

kınama

Önceki İçerikBelen’de Yatay Delgi Sistemi İle Şebeke Döşeme İşlemleri Devam Ediyor
Sonraki İçerikİkem Koleji Masa Tenisinde Rakip Tanımıyor