Vali Topaca Ayhan Kara ile Yüksekokul Protokolü İmzaladı

Samandağ Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen protokol imza törenine Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca ve eşi Hanımefendi Sevim Topaca’nın yanı sıra Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Fuat Çay, Hatay Eski Milletvekili Refik Eryılmaz ve eşi, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Güven, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Vali Yardımcısı Fahrettin Göncü, Samandağ Kaymakamı Cahit Çelik ve eşi, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ve eşi, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Hayırsever İşadamı Ayhan Kara ve ailesi, kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşları ve oda başkanları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, Mehmet Selim Kara ve yapılacak olan Meslek Yüksekokulu ile ilgili sinevizyon gösterileri ile devam etti.

Kısa bir süre önce kaybettiğimiz Mehmet Selim Kara’ya ve Ankara’da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara şifa dileyerek konuşmasına başlayan Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca, ülkemiz ve milletimizin bu tür saldırılarla bundan sonra karşılaşmamasını temenni ettiğini söyledi. Sayın Topaca, ‘’Ülkemizin birliğini, bütünlüğünü ve huzurunu mutlaka sağlayacağız. Milletimizin ve devletimizin gücü bunu sağlamaya yetecektir.’’ şeklinde konuştu.

01 12 15