Artık Yeter Diyoruz

Biz İktidara Tek Başımıza Gelseydik, Bu Kanlar Akmazdı Diyenlerin, Tek Başlarına İktidara Geldiği Bir Süreçte Ülkemiz Adeta Bir Kan Gölüne Döndü.
Tarihte Örneğine Rastlanmayacak Sayıda Vatandaşımızı Teröre Kurban Verdik. Ülkemizin Tam Kalbinde Patlatılan Bombalar Yüreğimizi Yakıyor.
2002 Den Beri Ülkemizi Tek Başına Yöneten Akp , Geldiğimiz Bu Durumun Sorumlusudur. Sözde Çözüm Süreci Adı Altında Yürütülen Çalışmalar, Terör Örgütünün Şehirlerde Silah Depolayarak Daha Da Güçlenmesinden Başka Bir Sonuç Doğurmamıştır. Akp Dış Politikası, Bütün Sınır Komşularımızla Kavgalı Bir Tablonun Ortaya Çıkmasına Yol Açmış Ve Ülkemiz Bir Terör Bataklığı Haline Gelmiştir.
Bu Gelişmeler Karşısında Yapılması Gereken Tek Şey Vardır: O Da ,Büyük Önder Atatürk’ün “Yurtta Sulh, Cihanda Sulh” İlkesine Sarılmak Ve Dış Politikalarımızı Bu İlke Üzerine Oturtmaktır.
Siyasi Literatürde Yer Alan, Sorumluların İstifa Kavramı Bu Hükümet Tarafından Ortadan Kaldırılmıştır. Bu Durum Hem Siyasi Ahlakla Hemde Genel Ahlakla Asla Bağdaşmamaktadır.
Ülkeyi Yönetenler Bu Gelişmelere Karşı Hem Siyasi Hem Hukuki Açıdan Hesap Vermelidirler.
Sonuç Olarak, Bizler Bu Olaylara Sadece Siyasi Değil, İnsani Olarak Bakıyoruz. Bizim Diğer Siyasi Aktörler Gibi Acılardan Nemalanmak Veya Siyasi Çıkar Sağlamak Gibi Bir Niyetimiz Asla Olamaz. Aksine, Kaybettiğimiz Her Canın Acısını Yüreğimizde Hissediyoruz. Bu Saldırıda Hayatını Kaybeden Şehitlerimize Allahtan Rahmet, Yaralılara İse Acil Şifalar Diliyor Ve, Artık Yeter Diyoruz !!!
Yusuf Mansuroğlu
Chp İsk. İlçe Başkanı