Asaş Spor’da Bayan Antrenörler İdmanlara Başladı

ASAŞ SPOR’DA BAYAN ANTRENÖRLER İDMANLARA BAŞLADI…
Hatay Amatör Küme’de mücadele eden ve aralarında İskenderun Asaş Spor’un da bulunduğu çok sayıda kulüplerin alt yapısını oluşturan Futbol Okulları Çalışmalarını İskenderun Belediyesine ait Sahil kısmındaki Spor tesislerinde devam ediyor. Haftanın belirli günlerinde Teknik Direktör Halit Ersoy’un nezaretinde çalışan minik futbolcuların idmanlarını öğrenci velileri yakından takip ediyor.

BAŞKAN ZEKİ GÖÇMEN’DEN MORAL ZİYARETİ

Asaş Flitre Sanayi yönetim Kurulu üyesi ve İskenderun Asaş Spor’un kurucularından Başkan Zeki Göçmen, İskenderun Asaş Spor Futbol okullarını ziyaret ederek antrenman yapan minik futbolculara moral verdi. Başkan Zeki Göçmen, “İskenderun Asaş Spor Futbol okulumuzda eğitim gören minik futbolcularımıza gereken desteği vermeye devam edeceğiz. Gelecek haftalar da da diğer branşların açılması için gerekli girişimleri başlattık. 2016-2017 Sezonda Hatay amatör kümede büyüklerin haricinde küçük yaştaki yaş gruplarında da liglerde mücadele edeceğiz” dedi.

BAYAN ANTRENÖRLERDEN DİSİPLİNLİ ÇALIŞMA…

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümünde okuyan Bayan öğrencilerden Ayşe Koç ile Fatma Ercan, İskenderun Asaş Spor’un Belediye Spor tesislerinde yapılan Minik öğrencilerin idmanlara başladı.

asaş spor (1) asaş spor (2) asaş spor (3) asaş spor (4)

Önceki İçerikAkdeniz’de Kuvvetli Fırtına Bekleniyor
Sonraki İçerikDolar ve Euro Haftaya Nasıl Başladı