Taşıdığınız madalyaların değeri hiçbir şeyle ölçülemez

Spora ve sporcuya verdiği önemle takdir toplayan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Raks Spor Kulübü’nün dövüş sporu olan üç ayrı branşında Avrupa, Türkiye ve bölge şampiyonluğunu elde eden sporcularını ağırladı. Spora olan tutkularına bir de başarıyı ekleyen Muay thai, Kickbox ve Taekwondo şampiyonlarına Başkan Culha ziyaretinde, kulüp başkanları Serdar Keskin, kurucuları Hülya İlbeyi ve uzun yıllar birçok şampiyonada birinciliğe imza atan deneyimli antrenörleri Funda Muğribioğlu eşlik etti.

Kazandıkları madalyaları boyunlarına asan Avrupa Şampiyonu Rahmetullah Yıldırım, Türkiye Şampiyonları Mehmet Gönül ve Hatice Şimşek, Bölge Şampiyonları Buse Söyler ve Burak Kürşat Söyler’i kapıda karşılayan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, sporcuları tek tek kutlayarak, tebrik etti.
Şampiyonların boyunlarındaki madalyaların manevi değerinin ölçülemeyecek kadar büyük olduğunu ifade eden Başkan Nazım Culha, şampiyonalarda göğsümüzü kabartan tüm sporcularla gurur duyduğunu belirterek, rakiplerinin korkulu rüyası haline sporcuların daha büyük başarılara imza atacağına inandığını dile getirdi.

Raks Spor Kulübü Başkanı Serdar Keskin ise, kabulden dolayı Başkan Nazım Culha’ya teşekkür ederek, Muay thai, Kickbox ve Taekwondo olmak üzere 3 federasyona bağlı bir spor kulübü olarak dünya derecesi yapabilecek sporcuları olduğunu dile getirdi.

70 lisanslı sporcuları olduğunu ifade eden Keskin, Başkan Culha’ya Arsuz’daki gençleri salon sporuna teşvik etmek amacıyla ilçede gerçekleştirmek istedikleri Ring Gala Maçı Projesi hakkında bilgiler verdi.
Her şampiyonada büyük başarılara imza atan genç sporcular da Başkan Culha’ya spora ve sporcuya verdiği önemden dolayı teşekkür ettikten sonra, Başkan Culha’da yetenekli sporculara çeşitli hediyeler dağıttı.

IMG_1391 IMG_1426