SELİN SAYEK BÖKE HATAY’IN DİNAMİKLERİYLE EKONOMİYİ KONUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi’nin(CHP) Hataylı Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke kentimizin ekonomik dinamikleriyle Hatay ve Türkiye Ekonomisi üzerine birtakım istişareler gerçekleştirdi.
11.03.2016 tarihinde Çankaya Otel’de gerçekleşen toplantıya, Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yanı sıra ekonomik sektörlerde faaliyet gösteren işadamları ve ekonomik çevrelerin temsilcileri katılım gösterdi.

BAŞKAN SAVAŞ: HATAY’IN YATIRIM ANLAMINDA GÜVENLİ BİR LİMAN OLDUĞUNU ANLATIYORUZ
İstişare toplantısında konuşan Başkan Savaş, Hatay’ın yatırımda öngörülebilir ve kalkınma anlamında tüm dinamikleriyle dünyaya açık ve güvenli bir şehir olduğunu yerel, ulusal- uluslararası basın aracılığıyla her fırsatta ekonomik çevrelere anlattığını kaydederek, kente kazandırılacak ekonomik projeler ve yatırımlarla şehrin küllerinden doğacağına olan inancını dile getirdi.

BÖKE, PROJELERİYLE HATAY’DA FARK YARATAN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ
CHP’nin ekonomik politikalarının ülkenin dar boğazdan çıkış yolu olduğunu vurgulayan Böke, Türkiye’nin refah seviyesi yüksek ve modern standartlara ulaştırılması bağlamında yılmadan çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Hatay’ın Başkan Savaş ile birlikte tüm ülkenin dikkatini çeken bir kalkınma atağına çıktığını belirten Böke, göreve geldiği günden itibaren Hatay’ı Akdeniz’in parlayan yıldızı yapma yolunda özverili çalışmalar gerçekleştiren ve projeleriyle fark yaratan Başkan Savaş’a teşekkür ederek zorlu görevinde başarılar diledi.

ÇEVRE İLLERE SAĞLANAN DESTEK VE TEŞVİKLER HATAY’A DA SAĞLANMALI
Hatay’ın ülke ekonomisine sağladığı katkıların konuşulduğu istişarede, kentin çevre illere sağlanan devlet teşviklerinden yararlandırılması gerektiğine ve Hataylı işadamlarına yatırım yapabilmeleri için destek olmanın gerekliliğine vurgu yapıldı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.