Erhan AKSAY Futbol Turnuvası,Arsuz, Belen, Payas, Dörtyol ve Erzin Takımlarının Maçları İskenderun’da

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) bünyesinde, Hatay’ın Anavatana katılışının 77.yıldönümüne tekabül eden ve bu yıl 32.si düzenlenecek olan Erhan AKSAY Futbol Turnuvası, iş hayatından dolayı, spor yapmaya vakit bulamayan belirli yaş grubundaki futbol sevdalısı vatandaşları spor yapmaya teşvik edecek.

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın destekleriyle, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Antakya Belediye Başkan Yardımcısı merhum Erhan Aksay’ın anısına her yıl belediye tarafından tertiplenen Erhan Aksay Futbol Turnuvası, kurum, kuruluş, dernek ve odaların da katılımıyla daha geniş kesimlere hitap etmeyi amaçlıyor.

BU YIL 32.Sİ DÜZENLENECEK TURNUVA, HATAY’A SPORTİF BİR RENK KATACAK

Antakya ve İskenderun merkezli sahalarda oynanacak turnuva müsabakalarında, spor aracılığıyla dostluğu, barışı ve kardeşliği pekiştirerek tüm sporseverleri hem sahada sergilenecek güzel oyunlarla hem de tribünlerde esecek dostluk rüzgarıyla Hatay’a sportif bir soluk getirmek hedefleniyor.

9 İLÇE KONUMLARI İTİBARİYLE MAÇLARINI ANTAKYA’DA OYNAYACAK

Antakya, Defne, Samandağ, Yayladağı, Altınözü, Kumlu, Reyhanlı, Kırıkhan, ve Hassa ilçelerinden turnuvaya katılım gösteren takımların maçlarını Antakya merkezde oynayacağı belirtilen organizasyonda, başvurular 1 Nisan 2016 tarihine kadar, Hatay Büyükşehir Belediyesi Hizmet binasında bulunan Turnuva Sekreterliğine yapılacak.
Antakya, Defne, Samandağ, Yayladağı, Altınözü, Kumlu, Reyhanlı, Kırıkhan, ve Hassa ilçelerinden turnuvada boy gösterecek takımlar, maçlarını HBB Esentepe Futbol Sahası ve Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün Antakya Nazım Koka sahalarında oynayacak.

ARSUZ, BELEN, PAYAS, DÖRTYOL VE ERZİN TAKIMLARININ MAÇLARI İSKENDERUN’DA

Turnuva maçlarını İskenderun merkezde oynayacak olan İskenderun, Arsuz, Belen, Payas, Dörtyol ve Erzin takımları ise başvurularını yine 1 Nisan 2016 tarihine kadar, HBB İskenderun Hizmet Binasında bulunan turnuva sekreterliğine yapabilecek.

Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nda mücadele edecek İskenderun, Arsuz, Belen, Payas, Dörtyol ve Erzin takımları maçlarını Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün İskenderun Sentetik Çim Yüzeyli sahasında oynayacak.

ALT YAŞ SINIRI 40 OLARAK BELİRLENEN TURNUVADA, 37- 40 YAŞ ARASI 3 OYUNCU KONTENJAN OLARAK LİSTEYE ALINABİLECEK

Alt yaş sınırı 40 (1976 doğumlu ) olmak şartıyla katılım sağlanabilecek bu anlamlı sportif organizasyonda, takımların 37-40 (1977-1978-1979 doğumlu) yaş arası en fazla 3 oyuncuyu kontenjan olarak listeye alabileceği kaydedildi.

image

Önceki İçerikHatay’daki Ulaşımı Rahatalatacak Bir Projeyi Daha Hayata Geçiriyor
Sonraki İçerikArsuz’daki Su Depolarındaki Elektrik Arızalarına Müdahale