Başkan Savaş: Hatay’ın Aydınlık Geleceğini Birlikte İnşa Edeceğiz

10 Mart Perşembe günü Harbiye’deki bir otelin restoranında gerçekleşen yemeğe Başkan Savaş ile birlikte eşi Doç. Dr. Nazan Savaş, CHP’nin Hataylı Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, Milletvekilleri Mevlüt Dudu, Hilmi Yarayıcı, Serkan Topal, Birol Ertem, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Nihat Matkap, CHP Eski Milletvekili Fuat Çay ve çok sayıda partili katıldı.
Başkan Savaş: Hatay’ın Aydınlık Geleceğini Birlikte İnşa Edeceğiz
Kurultay ve kongre süreçlerinden sonra parti içi moral ve dayanışma hissiyatının artması için düzenlenen yemekte konuşan Başkan Savaş, “Beraber çıktığımız bu yolculukta Hatay’ın aydınlık geleceğini inşa etmek üzere tüm gücümüzle çalışmaya devam etmekteyiz. Salondaki arkadaşlarımın gözlerindeki ışıltıyı görünce bunu hissedebiliyorum. Bu güzel günde bizi bir araya getiren Başkanımız Mehmet Bey’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
GENEL BAŞKAN YARD. BÖKE: EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI DAHA BÜYÜK BAŞARILAR KAZANARAK ALACAĞIZ
CHP Hatay İl Örgütü’nün davetlisi olarak gelen ve partililerin büyük sevgi gösterdiği Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke ise, “Hatay’da olmaktan ve aranızda bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Hatay, hem partimiz hem de ülkemiz için büyük öneme sahip bir şehrimizdir. İnşallah emeklerimizin karşılığını hep birlikte daha büyük başarılar elde ederek kazanırız. Ev sahipliğiniz ve misafirperverliğiniz için hepinize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

chp (1) chp (2) chp (3)