Toksoy: “Dörtyol’un Menfaatleri Bizim Önceliğimiz”

Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimi önceki gün Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’u misafir etti. Kahvaltılı olarak tertiplenen ziyarete Dörtyol Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gün’de iştirak etti.
Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı tarafından yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kapıda karşılanan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy kahvaltı öncesi yaptığı açıklamada davetten duyduğu memnuniyeti belirterek; “Esnaflarımız ilçemizin en önemli dinamiğidir. Esnaflarımıza her türlü kolaylığın sağlanması konusunda belediyemiz bünyesindeki tüm birimlere açık ve net bir talimatım var. Esnaf kazanırsa ilçe kazanır. Belediye olarak bizim asli görevimiz ilçemizde yaşayan tüm hemşerilerimizin mutluluğu ve refahı. Bu manada dürüst ve belli ilkeler çerçevesinde çalışan esnafımızın her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Ama haksız kazanç elde etmek, sağlıksız koşullarda imalat yaparak bunu hemşerilerimize arz etmeye çalışanlara da müsamaha gösteremeyiz. Bu konuda odamızın bize çok büyük destekleri var. Kendi içlerinde oluşturdukları otokontrol sayesinde bu tür insanları zaten barındırmayarak hizmetlerimizin aksamadan yürümesine olanak tanıyorlar. Başta Oda Başkanımız Ahmet Bölükbaşı beyefendi olmak üzere, odamız yönetimine ve üyelerine saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Bilinmesi gereken tek şey Dörtyol’un menfaatlerinin bizim önceliğimiz olduğu gerçeğidir.” dedi.

Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı’da davetlerine icabet ederek incelik gösteren Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’a şahsı, yönetim kurulu ve üyeleri adına teşekkür ederek; “Esnafımızın belediyemizdeki iş ve işlemler açısından hiçbir sıkıntısı yok. İlan ve tabela vergilerinin toplanması hususunda, ölçüm yapan arkadaşlarımızın gösterdikleri hassasiyet esnaflarımız arasında da takdirle konuşulmakta. Belli bir zorluğun altında yaşayan ve ekonomik anlamda sıkıntılar yaşayan esnaflarımıza karşı gösterdiğiniz kolaylık adına bende teşekkür ederim. Ayrıca askeriyeden Toplu Konut İdarisine geçmiş olan alanların kamu hizmet binaları ile park olarak kullanılması düşüncenizi de Oda olarak sonuna kadar destekliyoruz. Özelliklede gece kondu bölgesi olan Otoban üstündeki kentsel dönüşüm çalışmasının bir an evvel başlatılarak o bölgede bir rahatlama ve doğru bir şehirleşme olması en büyük arzumuz. Bu konuda yapacağınız tüm çalışmalara destek vermeye hazırız. Eski Hal ve eski Pazar Yeri içerisinde yapmayı planladığınız çalışmaların da bir an evvel hayata geçmesi bizim de temennimiz. Davetimizi kırmayarak bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz” dedi.
Kahvaltıdan fazla sohbetin yapıldığı toplantıda oda yönetim kurulu üyeleri de gündeme dair konuları görüşerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

se 041

Önceki İçerikDörtyol İlkkurşun Offroad Kulübü Birincilik Kupasını Başkan Toksoy’a Hediye Ettiler
Sonraki İçerikSamandağ Belediyesi Bisiklet yollarının yapılmasıyla ilgili çalışma başlattı