Dörtyol İlkkurşun Offroad Kulübü Birincilik Kupasını Başkan Toksoy’a Hediye Ettiler

Dörtyol Belediyesinin sponsorluğunda 5-6 Mart 2016 tarihinde Kadirli’de yapılan “Offroad Şenlikleri” ne katılan Dörtyol İlkkurşun Offroad Kulübü katıldıkları müsabakadan bir birincilik, bir de üçüncülük derecesi elde ederek döndüler.
Kadirli’de 98 sporcunun katıldığı ve 4 ayrı kategoride yapılan yarışmalarda S2 Klasmanında birincilik ve Bayarlar etabında üçüncülük alan İlk Kurşun Offroad Kulübü üyeleri dün Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’u makamında ziyaret etti.
Ziyarette bir konuşma yapan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy: “Dörtyol İlkkurşun Offroad Kubülümüzün ülke çapında yapılan yarışmalarda bu güne kadar 6 birinciliği, bir ikinciliği birde üçüncülük derecesi vardı. 5-6 Mart 2016 tarihleri arasında Adana’nın Kadrili İlçesinde yapılan yarışmalarda takım olarak ilçemizi büyük bir başarıyla temsil ederek bu başarılarına bir birincilik ve bir de üçüncülük derecesi daha eklediler. Başta kulüp başkanımız Bülent Vural olmak üzere bu spora gönül vererek Milli Mücadele’de İlk Kurşunu atan yiğit Dörtyol’umuzun adını duyurdukları için teşekkür ediyorum. Belediye olarak her türlü sporun ve sportif faaliyet içerisinde bulunan gençlerimizin destekçisi olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.” Dedi.
Dörtyol İlkkurşun Offroad Kulübü Başkanı Bülent Vural’da Dörtyol Belediyesinin turnuvalar boyunca kulüplerine sağladığı katkılardan duyduğu memnuniyeti belirterek aldıkları birincilik kupasını Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’a hediye ederken kulüp üyeleri adına da teşekkürlerini iletti.
Kadirli’de yapılan yarışmalarda Pilot Bülent Vural ve Copilot Ahmet Çankır birincilik kupasını kazanırken, Kulübün şu an için tek bayan pilotu olan Melike Çankır, Copilot Mahmut Çankır ile üçüncülük derecesi elde etmeyi başararak şu ana kadar 7 birincilik, bir ikincilik ve iki üçüncülük derecesini Dörtyol’a kazandırmış oldu.
Melike Çankır’da yaptığı açıklamada; “Offroad genel ve yanlış olan bir kanaatle erkek sporu olarak düşünülmekte. Oysa bizim ilçemizin dışında bu spora gönül vermiş çok sayıda bayan arkadaşımız mevcut. İlçemizde bu sporu yapmak isteyen bayanlarımıza kulübümüzün kapısı her zaman açık. İleri sürüş tekniklerini bilmek normal hayatınızda da büyük kolaylıklar sağlamakta. Ayrıca bu bir doğa sporu olduğundan ailenizin tüm bireylerinin ortak olarak yapabileceği bir spor.” Dedi.
Daha sonra Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ve Dörtyol İlkkurşun Offroad Kulübü üyeleri elde edilen başarının bir kutlaması olarak Dörtyol’da araçlarla şehir turu atarak sevinçlerini Dörtyollu hemşerileriyle paylaştılar.

bd 056 bd 117 bd 147

Önceki İçerikHatay Kent Konseyi’nin Karma Resim Sergisi Açıldı
Sonraki İçerikToksoy: “Dörtyol’un Menfaatleri Bizim Önceliğimiz”
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.