Ak Parti İl Başkanı Atıç kadınlarla bir araya geldi

Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kırıkhan ilçesinde bulunan kadınları ziyaret ederek onlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.
Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kırıkhan İlçe Kadın Kolları üyelerini ziyaret etti. Kırıkhan’daki Beyazıd-ı Bestami Hazretleri türbesinde gerçekleştirilen, Kadın Kolları Hatay İl Başkanlığı’nın organize ettiği etkinlik oldukça renkli anlara sahne oldu.
Kadın Kolları İl Başkanı Sabahat Özgürsoy Çelik ve İl Başkanı Ahmet Atıç’ın da içinde olduğu ekip ilk olarak Beyazıd-ı Bestami Hazretleri Türbesini ziyaret etti. Ziyaretin ardından Kırıkhan Kadın Kolları Teşkilatıyla bir araya gelen Başkan Ahmet Atıç, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.
Burada kadınlarla tek tek tokalaşan Başkan Ahmet Atıç, kadınlar için büyük bir zafer olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün önemine vurgu yaparak, kadınların hayatın her alanında olması gerektiğini vurguladı.

akp (3) akp (13)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.