Muhasebeciler Odasından Örnek Birliktelik

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Muhasebeciler Haftası dolayısıyla meslektaşları ve protokolün de katılımı ile bir etkinlik düzenledi. İskenderun Belediye Nikah salonunda gerçekleştirilen Kokteylli geceye İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, İskenderun Vergi Daireleri müdürleri, kurum müdürleri, Mali Müşavirler ve Muhasebeciler katıldı. Gecede mesleğe yeni atanan ve mali müşavir olmaya hak kazanan Seçil Kutlu ve Neşet Tümkaya’ya da çalışma ruhsat belgeleri takdim edildi.

Gecede bir konuşma yapan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül, “Muhasebeciler haftasını meslektaşlarımız ile birlikte bir hafta boyunca dolu dolu kutladık. Protokol ziyaretlerimizin yanı sıra, sosyal etkinliklerimiz oldu. Burada amacımız meslektaşlarımız arasında birlik ve beraberliği pekiştirmenin yanı sıra yoğun geçen bir yılın stresini hep birlikte atmayı hedefledik. Büyük bir camianın mensuplarıyız ve Türkiye’nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biriyiz. Bu bilinç ve şuurla, mesleğimizin bize verdiği sorumlulukları yerine getirmek, üyelerimize en kaliteli ve en hızlı hizmeti vermek için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz” dedi.

İskenderun SMM Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül konuşmasının devamında ise, “Ankara yolunda trafik Kazası geçiren İskenderun Hacı Bektaşi Veli Kültür ve Araştırma Derneği yönetim kurulu üyesi Hasan Koyuncu ve CHP İskenderun Belediye Meclis Üyesi Seydi Karakuş’un trafik kazası sonucu hayatını kaybettiklerini derin bir üzüntü ile öğrendik. Ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz” şeklinde konuştu.

MUHASEBECİLERDEN ÖRNEK BİRLİKTELİK (7) MUHASEBECİLERDEN ÖRNEK BİRLİKTELİK (9)