Kadınlar Hayattır

8 Mart tüm dünya da kadınların eşitlik, özgürlük ve daha huzurlu yaşama isteklerini dile getirdikleri çok özel bir gündür.
Kadınlarımızı sadece bu özel günde değil, hayatımızın her alanında yüceltmeliyiz.
Yılın sadece bir günü kadınları hatırlamak onların aile ve toplum üzerindeki değerlerini ön plana çıkarmakla hak ettikleri kazanımlar ödenmiş olmaz.
Kadın haklarını, insan haklarından ayrı tutmak mümkün değildir. Kadın hakları ile savunulan kadınların ayrıcalıklı haklara sahip olması değil, sadece insan oldukları için her yerde ve herkes için geçerli haklara sahip olmasıdır. Kadınlara eğitim, sağlık, siyaset ve toplumun her alanında özgür, aktif olarak görev almalarına fırsatlar verilmelidir.
Onlardan olduğumuz ve yaşamımızı doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şevkati veren unutulmamalıdır ki! yine kadınlarımızdır.
Kadınların dünya da eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini dile getirdikleri gündür 8 Mart.
Emek veren özlem duyan hakkını savunan tüm kadınlarımızın 8 mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlu olsun..

Mehmet GÜZELMANSUR
MAKİNAYÜKSEK MUHENDİSİ
CHP HATAY İL BAŞKANI

20160306230747

Önceki İçerikBelen Belediye Başkanı Adnan Vurucu: ‘Sizlersiz bir siyaset, sizlersiz bir demokrasi sadece sizin için değil toplumumuz için de büyük bir eksikliktir”
Sonraki İçerikGülen Öğrencisi Kort Tenis turnuvasında bölge birincisi oldu