İskenderun belediye Başkanı Seyfi Dingil, Halkın İçinde, Esnafın Yanındayım

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil şehir genelinde esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Hafta sonları yaptığı ziyaretlerde esnafın ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılanan Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “halkımızın içinde, esnafımızın yanındayız” dedi.

Katıldığı etkinlikler vasıtasıyla sürekli olarak halkla iç içe olan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi. Şehir genelinde yaptıkları hizmetler ve yeni projeleri hakkında esnafa bilgi veren Başkan Seyfi Dingil; “İskenderun her geçen gün büyüyen, gelişen bir şehir. Modern bir şehir oluşturmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Şehre yeni kazanımlarla hedeflerimizi her daim yüksek tutuyoruz. Allah’ın izni ve hemşerilerimizin teveccühü ile her zaman vatandaşlarımızın hizmetkarı olmaya devam edeceğiz” dedi.

İnsan odaklı hizmet ürettiklerini her fırsatta dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Şehit Pamir caddesi üzerinde yaptığı gezide vatandaş ve esnafın sıcak ilgisiyle karşılaştı. Belediye Başkanı Dingil, özellikle çarşı esnafının sorunlarını ve isteklerini de değerlendirerek, vatandaşların Belediye ve hizmetleriyle ilgili merak ettikleri konuları yanıtladı. İskenderun’un yıllardır hizmete aç olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil ; “ Biz belediyeciliği halka hizmet olarak gören, bu hizmeti en iyi şekilde yapmak adına uğraşan bir anlayışın içinden geliyoruz. Belediyeciliği koltukta oturarak değil, vatandaşların arasında bulunarak, onların istek ve taleplerini yerine getirerek yapıyoruz.

Feyezan kanalı ıslahı başladı. Kentsel dönüşüm,toki,ziraat bahçesi ve karayolları arsası ile ilgili projelerimizin altyapı çalışmaları devam ediyor. Bizlere güvendiğiniz müddetçe bizler de sizden aldığımız destek ve güçle inşallah hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

seyfi dingil (1) seyfi dingil (2) seyfi dingil (3)