Sanayideki Yol Karmaşası Bitiyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil şehir genelinde yapılan çalışmaları yerinde incelemeye ve esnaflarla sohbetine devam ediyor. Sanayi sitesi esnaflarının yıllardır sıkıntı yaşadığı yol güzergahı üzerinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çalışmalara hemen başlanması talimatı verdi.

Yol çalışmalarının başlayacağı müjdesini alan sanayi esnafı Başkan Seyfi Dingil’e ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ettiler. Bu sorunların yıllar önce çözülmesi gerekirdi diyen Belediye Başkanı Seyfi Dingil şunları söyledi;”bu güzergah yıllardır bu durumda. Kimse el atmamış. Gerçekten esnafların dediği gibi burası sıkıntılı bir durumdu. İnşallah gerekli çalışmayı yaptıktan sonra trafik düzeni rahatlayacaktır.

Özellikle sanayi sitesinden şehir merkezine ulaşımı kolaylaştıran yolun yapımına derhal başlayacağız”şeklinde konuştu. Vatandaşların ihtiyaç duyduğu hizmetleri vererek hayatı kolaylaştırmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Seyfi Dingil, vatandaşlarımızın ulaşım sıkıntısı yaşamamaları için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz dedi.

sanayi (1) sanayi (2)

Önceki İçerikMeteoroloji Hatay’ı uyardı
Sonraki İçerikBaşkan Seyfi Dingil’den Kadınlara Jest