3. Kentsel Dönüşüm Kongresi Hatay’da

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, kentsel dönüşüm konusunda Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarından biri olan Management Plus Genel Müdürü Haldun Ersen’i HATMEK’te bulunan çalışma ofisinde ağırladı.
Gerçekleşen buluşmada, bugüne kadar 10 şehirde kentsel dönüşüm konusunda yapılan zirve ve kongrelerden birinin Mayıs ayı içerisinde Hatay’da gerçekleştirilmesi konusu masaya yatırıldı.
ERSEN: HATAY, BÜYÜK YATIRIM ALANLARINA SAHİP BİR ŞEHİR
Management Plus Genel Müdürü Ersen, Hatay’ın kentsel dönüşüm anlamında büyük yatırım alanları olduğuna dikkat çekerek, 3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin Hatay’da gerçekleştirilmesi için Başkan Savaş’la mutabakata vardı.
BAŞKAN SAVAŞ: HATAY’A HER KOLDAN HİZMET EDİYORUZ
Hatay’ı her yönüyle modern standartlarda yaşanabilir ve refah bir kent haline getirmek için her koldan hizmet ürettiklerine vurgu yapan Başkan Savaş, bu anlamda Ersen’e gerçekleştirilecek kongrenin Hatay’a faydalı olması için ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti.
MAYIS AYINDA DÜZENLENECEK KONGRE, HATAY’A DEĞER KATACAK
Çalışmaların başlandığı 3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’ne, Hatay ili içerisinde tüm sanayi ve ticaret odaları ile Türkiye’de kentsel dönüşümün lider firmalarından alanında uzman konuşmacıların katılım göstermesi planlanıyor.

20160304132657_IMG_1481