Esnaf Odalarından örnek dayanışma

İskenderun Esnaf Odaları tarafından düzenlenen kahvaltıda örnek birliktelik sergilendi. Denizciler Yörük Çadırında gerçekleştirilen toplantıya İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, İskenderun Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Yönetim kurulu üyeleri Necat Özkaya, Gassan Kuran, İskenderun Esnaf Odaları Başkanı Uğur Fırat, Esnaf Oda Başkanları ve basın mensupları katıldı.

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen toplantı bu ay İskenderun Terziler Odası Başkanı Mehmet Ordulu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan İskenderun Esnaf Odaları Başkanı ve HESOB Başkan Yardımcısı Uğur Fırat, “Bu gün de maalesef üç tane şehidimiz var. Maalesef insanlara bu devletin, bu milletin bu bayrağını bölünemeyeceğini öğretemedik ama er geç öğrenecekler. Vatanımızın birlik ve beraberliği için esnaf odaları olarak her zaman tek vücut, tek yürek olduk. Bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Her zaman esnafın yanında olan mülki amirlerimize de teşekkür ediyoruz” dedi. İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit ise, “İskenderun Esnaf odaları her ay gönülleri feth ederek bizleri bir araya getirmektedir. Burada ülkemizin temel meseleleri konuşuluyor, değerlendiriliyor.

Tabiri yerindeyse vatandaşla devlet arasındaki köprü olayı inşa edilmiş oluyor. Bundan dolayıdır ki çok değerli esnaf odaları başkanlarına teşekkür ediyorum” dedi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş’a Esnaf Odaları tarafından kahve fincan takımı hediye edilirken, HESOB Başkan yardımcısı ve İskenderun Esnaf Odaları Başkanı Uğur Fırat, “Sizleri aramızda görmekten dolayı çok mutluyuz. Ayrıca bir araya gelerek esnafın sorunlarını sizlere aktaracağız ve bazı taleplerimiz olacak. Esnafları onurlandırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise, “Ahi geleneğini sürdüren Esnaf kardeşlerimize bu nazik davetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. İskenderun Esnaf Odaları tarafından İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İskenderun Emniyet Müdürü Zeki Balcıya’da kahve ve fincan takımı hediye edildi.

esnaf odaları yine  örnek bir birlikteliğe imza attı (6) esnaf odaları yine  örnek bir birlikteliğe imza attı (8) esnaf odaları yine  örnek bir birlikteliğe imza attı (13)