Başkan Dingil,Emel Akçay İlkokulunu ziyaret etti

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şehir genelinde okullara sürpriz ziyaretler yaparak öğrencileri sevindiriyor.

Okul yönetimi, okul aile birliği yöneticileri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ihtiyaçları ve sorunları bizzat yerinde tespit ediliyor ve çözümü için çalışmalar başlatılıyor. Bu sırada ziyaret sırasında öğrencilerle sohbet etmeyi ihmal etmeyen Başkan Seyfi Dingil, hem moral hem de yapılacak katkının tespiti açısından da verimli oluyor. Şehrimiz Sakarya Mahallesinde bulunan Emel Akçay İlkokulunu ziyaret eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Okul Müdürü Selehattin Varan ile birlikte okulu gezerek eksikler hakkında bilgi aldı.

Bu ziyaretlerle okulların ihtiyaçlarını doğrudan tespit etme imkanı yakaladıklarını belirten Başkan Seyfi Dingil; ”Belediyemiz, yarının yetişkinleri olacak çocuklarımızın eğitimine ve onları yetiştiren eğitim kurumlarımıza büyük önem vererek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdi ve gerçekleştirmeye devam ediyor. Okullarımıza belediyenin imkanları doğrultusunda çok çeşitli katkılar sağlanıyoruz. Minik öğrencilerimizin istediği basketbol ve voleybol sahasının yapılması için gerekli çalışmayı yapacağız.

Hizmet dönemimizde kurumlar arasındaki işbirliğine, dayanışmaya ve yardımlaşmaya büyük bir hassasiyet ve önem veriyoruz. Hizmet eden kurumlar olarak, ikili ilişkilerimizin de bundan önce olduğu gibi bundan sonra da daha kuvvetli olacağını düşünüyorum ”şeklinde konuştu. Emel Akçay İlkokulu Müdürü Selehattin Varan, eğitime verdiği destekten dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür etti.

seyfi dingil (1) seyfi dingil (2) seyfi dingil (3) seyfi dingil (4)