İŞKUR’dan ‘’İşgücü Piyasası ve İŞKUR Faaliyetleri’’Semineri

İŞKUR Müdürü Ahmet Karaveli ve beraberindeki yetkililer Kısa adı HAGİAD olan Hatay Genç İşadamları Derneği’nde üye işadamlarına ‘’İşgücü Piyasası ve İŞKUR Faaliyetleri’’ konulu seminer verdi. İŞKUR faaliyetleri ve destek programları ile ilgili detaylı bilgi veren İŞKUR heyeti HAGİAD üyesi işadamlarıyla daha sık iletişim halinde olmaları gerektiğine değindi.

Hatay’ın büyük bir turizm ve sanayileşme potansiyeli olduğu, şehrimizdeki işgücünün başka şehirlere göç etmesinin önüne geçmek için Hatay’ın bu potansiyelinin değerlendirilmesi gerektiğine ve ayrıca markalaşma ve şehrin daha iyi tanıtılması konularında büyük atılımlara ihtiyaç olduğu vurgulandı.İŞKUR müdürü Karaveli ‘’İŞKUR’un İşgücü ve İşveren arasında köprü vazifesi gördüğünü,her iki tarafı da memnun edecek şekilde çalışmalarına devam ettiklerini söyledi..HAGİAD Başkanı Zekiye Çankaya FAKIOĞLU İŞKUR Müdürü Ahmet Karaveli ve beraberindeki yetkilileri ağırlamış olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek HAGİAD-İŞKUR işbirliğinin artarak devam etmesi ile işgücü ve işveren arasında kazan-kazan döneminin başlayacağına bununla birlikte işverenlerin kalifiye elaman bulmasının işsizlerinde iş bulmasının kolaylaşacağına inandığını söyledi.

Seminer sonunda İŞKUR müdür Karaveli HAGİAD hatıra defterine duygu ve düşüncelerini yazdı. HAGİAD Başkanı Zekiye Çankaya Fakıoğlu İŞKUR müdür Karaveli’ye HAGİAD Tabağını hediye etti.

işkur (1) işkur (2)