Tek kişilik komedi oyunu “Shirley ” İskenderun’lu tiyatroseverlerle buluşuyor

Asi Medya Organizasyon, Kültür Sanat Etkinlik Organizasyonlarına iddialı olarak devam ediyor.

Asi Medya Organizasyon farkıyla; Sumru Yavrucuk’un ses getiren tek kişilik komedi oyunu “Shirley “ İskenderunlu tiyatroseverlerle buluşuyor.

Kahkahalarla izleyeceğiniz oyun komedi türünde ve Sumru Yavrucuk’un muhteşem performansı ile bütünleşiyor.Shirley 4 Mart Cuma saat 20:00 ‘de İskenderun Belediye Kültür Sarayı’nda İskenderunlu tiyatroseverlerle buluşuyor.

Shirley Valentine, herkesin kendi bireyselliğini yaşadığı, kimseyle birşeyleri paylaşamadığı bir toplumun insanı. Shirley aslında yalnızca tüketim toplumundaki bir kadının değil, tüketim toplumundaki insanın öyküsü. Toplum kalıplarına, toplum kurallarına sıkı sıkıya bağlı olan insanın öyküsü… Ama yapıt, yılların seçimlerinin tutsağı yaptığı insanın bu kalıpları kırdığı, ayaklarıyla yere sapasağlam bastığında gerçek özgürlüğüne nasıl kavuştuğunu, özgürlüğüyle birlikte kişiliğine nasıl sahip çıktığını, bunun başlangıçta zor da olsa sonuçta bu zorluğun fazlasıyla ödüllendirildiğini göstermesiyle insana yaşama gücü, yaşama direnci, umut vermekte.

Willy Russel bir kişi özelinden çıkıp insan geneline açılan bu yapıtıyla insan-toplum ilişkisini başarıyla ortaya koyuyor. Bir karamizah olan oyunun hem komedisini, hem insancıllığını ortaya çıkaran bir reji uygulamış. Shirley valentine’dan evrensel bir kişilik yaratmayı başarmış. Dahası, bize de hiç yabancı gelmeyen, sımsıcak, tanıdık bir kişi var sahnede.Sumru Yavrucuk sahneye çıkar çıkmaz seyirciyle sımsıcak bir diyalog kuruyor, onunla dertleşiyor. Abartıdan uzak, yalın bir oyunculuk sergiliyor. Oyun tek kişilik ama, sanki tüm salon onunla sahneyi paylaşıyor.

Shirley, insanın eline zincirlerini kırma fırsatı geçtiğinde bu fırsatı asla kaçırmaması gerektiğini, değişmek için hiçbir zaman geç olmadığını vurgulayan, baştan sona zevkle izlenen bir umut oyunu.

Detaylı Bilgi: Asi Medya Organizasyon : 05071206424

Bilet Satış Noktaları: Rock Market ( Prime mall Avm ) , Nebil Gold & Diomand , Tümkaya Süt , Four Angels Fashion House, Madam Seta İpekçilik , Rock Market , Kariyer Sanat Merkezi,

Etkinliklerden haberdar olmak için bizi takip edin ;www.facebook.com/asimedya , www.twitter.com/asimedya , www.instagram.com/asimedyaorganizasyon

shirley