Şehir Tiyatrosu, Oyunlarıyla Hatay’ın Her Yerinde

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), il genelinde gerçekleştirdiği kültürel ve sanatsal faaliyetlere her geçen gün bir yenisini daha eklemeye devam ediyor.

HBB Şehir Tiyatrosu’nun Hatay genelindeki aktif çalışmalarıyla şekillenen kültür ve sanat faaliyetleri ile anlamlı etkinlikler, vatandaşların beğenisine sunularak sosyal yönü güçlü bir toplum oluşturma yolunda önemli adımlar atılıyor.

SAMANDAĞLI ÇOCUKLARDAN KELOĞLAN’A BÜYÜK İLGİ

HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçıları tarafından sahnelenen çocuk ve yetişkinlere yönelik oyunlar büyük bir beğeniyle takip ediliyor. Bu anlamda çocuklara yönelik gerçekleştirilen Keloğlan adlı eğitici ve eğlenceli oyunu sahneleyen HBB Şehir Tiyatrosu’nun son adresi Samandağ oldu.

Sahnelenen oyun öncesinde dinletilen müzikle eğlenceye ısınan minikler, tiyatroya değişik bir etkinlikle hazırlanmış oldu. Başarılı sanatçı Atilla Yaprak’ın yazıp yönettiği; İyiliğin, dostluğun, yardımlaşmanın ve dayanışmanın öneminin anlatıldığı Keloğlan oyunu, tiyatroyu merak edinmiş taze zihinlerin ve velilerin büyük ilgisiyle sahnelendi.

YAKLAŞIK 1000 ÇOCUĞA PERFORMANS SERGİLEYEN SANATÇILAR AYAKTA ALKIŞLANDI

Samandağ Yeni Çarşı Salonu’nda gerçekleşen tiyatro gösterimine yoğun bir ilgi gösteren çocuklar, salonu tıka basa doldurdu. Yaklaşık 1000 çocuğun karşısında sahnede performans sergileyen HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçıları, eğlendirirken öğreten ve toplumsal hayatta örnek teşkil eden davranışların aşılandığı oyunu miniklere sunmanın gururunu yaşadı.

HBB ŞEHİR TİYATROLARI SANATÇILARINDAN BAŞKAN SAVAŞ’A VE BAŞKAN NEHİR’E TEŞEKKÜR

HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçılarının ayakta alkışlandığı sahne performansı sonrasında başarılı sanatçı Ali Gezgin yaptığı açıklamada, “HBB Şehir Tiyatrosu’na verdiği büyük katkılardan dolayı başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve ardından bizleri Samandağ’da konuk eden Samandağ Belediye Başkan’ı Mithat Nehir’e tüm oyuncular adına teşekkür ederim” dedi.

image_2

Önceki İçerikBaşkan Toksoy Azerbaycanlı Konuklarını Ağırladı
Sonraki İçerik29 Şubat Artık Yıl Nedir