Maydanoz Park Düzenlenmiş Haliyle Vatandaşı Ağırlayacak

HBB’NİN YEŞİL ALAN ÇALIŞMALARI HATAY GENELİNDE SÜRÜYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, Hatay’ın yeşil alan oranı yüksek ve estetik bir görünüme kavuşması anlamında çalışmalarına il genelinde devam ediyor.

Kent görünümünü ve estetiğini önemseyen belediyecilik anlayışıyla hareket eden ve hizmetleriyle takdir toplayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, “Geleceğimizi Kirletmeyelim” bakış açısıyla HBB ekiplerinin çalışmalarına rehberlik ediyor.

EKİPLER, İSKENDERUN’DA BAHAR ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ

Bu bağlamda çalışmalar gerçekleştiren HBB 2. Bölge Koordinatörlüğü Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri, İskenderun İlçesinde bulunan yeşil alanlarda ve caddelerdeki refüjlerde bahar çalışması başlattı.

İskenderun’da Tayfur Sökmen Bulvarı, E-5 karayolu ve otoban girişindeki orta refüjde bakım çalışmaları gerçekleştiren HBB ekipleri, palmiye ağaçlarını budama, yürüyüş yollarında temizlik ve çim biçme faaliyetleriyle caddelere yeşil ve estetik bir görünüm kazandırıyor.

Maydanoz Park Düzenlenmiş Haliyle Vatandaşı Ağırlayacak

HBB, sorumluluk alanlarındaki parklarda ve yeşil alanlarda mobil ekiplerle çalışmalarını sürdürürken, İskenderun Maydanoz Park genelinde gerçekleştirdiği ağaç budama, genel temizlik ve düzenleme çalışmalarıyla güzelleştirdiği alanı İskenderunlulara sundu.

park (1) park (2) park (3) park (4)