Başkan Savaş Hizmetleriyle Yeniden Ülke Gündeminde

CNN TÜRK, HATAY’A SEVİYELER ATLATAN BAŞKAN SAVAŞ’I AĞIRLIYOR

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Türkiye’nin en çok izlenen haber kanallarından biri olan CNN Türk ekranlarında Hatay’ı ülke gündemine taşıyacak açıklamalarıyla 27 Şubat 2016 Cumartesi akşamı saat 20.00’de Ana Haber Bülteni’ne konuk olacak.

Başkan Savaş Hizmetleriyle Yeniden Ülke Gündeminde

Daha önce de ulusal medyada katıldığı birçok programda Hatay’ın savaşın ortasında kalmış bir şehir olarak lanse edilmesinin yanlış olduğunu anlatarak gündem yaratan açıklamalar yapan Başkan Savaş bu kez Duygu Demirağ’ın sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkan CNN Türk Ana Haber Bülteni’nde Hatay’a dair oluşturulan negatif algıları ortadan kaldıracak.

TÜRKİYE, HOŞGÖRÜ KENTİ HATAY’I BİR KEZ DAHA BAŞKAN SAVAŞ’TAN DİNLEYECEK

Hatay’ın yatırım anlamında pozitif bir kent olduğunu her fırsatta dile getiren Başkan Savaş, hoşgörüyü yüzyıllar boyunca farklılıkları bir arada tutan bir harç olarak gören kentimizin geleceğe umutla bakan dünyaca tanınan bir şehir olması anlamında büyük bir gayret örneği sergilemeye devam ediyor.

FENOMEN ANA HABER BÜLTENİ’NDE HATAY’I ANLATACAK OLAN BAŞKAN SAVAŞ, HEMŞEHRİLERİNİ EKRANA KİLİTLEYECEK

Türkiye’nin en çok izlenen ana haber bültenleri arasında yer alan CNN Türk Ana Haber Bülteni’nde Hatay’la ilgili birçok önemli bilgiyi Türkiye ekranlarından anlatacak olan Başkan Savaş, ekonomik bağlamda kent üzerinde dolanan kara bulutları bertaraf etmek ve hemşehrilerinin yararına olacak yatırımları Hatay’a çekmek için çaba sarf edecek.
Saat 20.00’de Duygu Demirağ’ın sunumuyla izleyicilerle buluşacak Ana Haber Bülteni’nde Başkan Savaş’ın yapacağı önemli açıklamaların Hataylıları ekran başına kilitlemesi bekleniyor.

image