Şehir Tiyatrosu, Çocuk Ve Yetişkin Oyunlarıyla Hatay’ın Her Yerinde

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), il genelinde yürüttüğü kapsamlı kültür ve sanat faaliyetleri ile Hataylı tiyatroseverleri yaş ortalaması değişen kaliteli oyunlarla buluşturarak sosyal bir sorumluluk üstlenmeye devam ediyor.
Hatay’ın 15 ilçesinde perde açarak çocuklara ve yetişkinlere yönelik yepyeni oyunları sanatseverlere ayakta alkışlanan sahne performanslarıyla buluşturan HBB Şehir Tiyatrosu, Samandağlı vatandaşlara unutulmaz bir hafta sonu yaşatmaya hazırlanıyor.
SAMANDAĞ, HBB ŞEHİR TİYATROSU’NUN SCAPIN’İN DOLAPLARI VE KELOĞLAN OYUNLARINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın katkıları ile vatandaşların kültürel ve sanatsal aktivitelerle mutlu olmalarını sağlamak amacıyla kurulan HBB Şehir Tiyatrosu, Keloğlan adlı çocuk oyununu sahneleyerek geleceğimizin teminatı çocuklara toplumsal duyarlılık aşılamayı hedefliyor.
HBB Şehir Tiyatrosu, çocukları doyasıya eğlendiren ve aynı zamanda eğiten Keloğlan oyununun yanı sıra aynı gün içerisinde daha önce Antakya’da sahnelenen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Scapin’in Dolapları adlı yetişkinlere yönelik oyunu da sanatseverlerle buluşturacak.
HBB’NİN İNSAN ODAKLI SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI BÜYÜK TAKDİR TOPLUYOR
27 Şubat Cumartesi günü Samandağ Yeni Çarşı Salonu’nda ilk olarak saat 13.00’te HBB Şehir Tiyatroları’nın başarılı sanatçılarından Atilla Yaprak’ın yazıp yönettiği, iyiliğin, dostluğun ve yardımlaşmanın öneminin anlatıldığı çocuk oyunu Keloğlan’ı miniklerle buluşturacak HBB Şehir Tiyatrosu, aynı günün akşamı saat 19.30’da daha önce ayakta alkışlanan ve başarılı sanatçı Serdar Sarıkaya’nın yönettiği Moliere’in eşsiz eseri Scapin’in Dolapları adlı tek perdelik komedi oyununu Samandağlıların beğenisine sunacak.
Ücretsiz olarak vatandaşları sanatla buluşturacak HBB Şehir Tiyatrosu’nun iki oyununun davetiyeleri, Çekmece Caddesi Karanfil Şahin Apartmanı No:157 Defne/ HATAY adresinden temin edilebilecek.
Davetiye Müracaat: 0(326) 213 59 48 – 0(532) 376 11 78

Untitled-1

Önceki İçerikHatay Vergi Dairesi Başkanı Erol Muhasebeciler Odası’nı ziyaret etti
Sonraki İçerikİSTUDER İstişare Toplantısı Gerçekleşti