İSTUDER İstişare Toplantısı Gerçekleşti

İskenderun Turizm Derneği yönetim kurulu, şubat ayı olağan istişare toplantısını gerçekleştirdi. İSTUDER başkanı Sabahattin Uygun, bölge turizminin canlandırılması konusunda herkesin ortak akılla hareket etmesi gerektiğini belirtti.
Düzenlenen toplantı öncesinde bir konuşma yapan Uygun, son günlerde artan terör olaylarını kınayarak,”Terör olayını şiddetle kınıyoruz. Devletimiz güçlüdür. Terörün üstesinden gelecektir. Bu millet birlik ve beraberliğini bozmayacaktır. Bizler turizmciler olarak her zaman istişare halinde halindeyiz. Her ay bir arkadaşımızın tesisinde bir araya gelerek sektörün sorunlarını konuşuyor çözüm yolları arıyoruz. Amacımız bölge turizmini canlandırmak” dedi.
Hatay’ın sınırında yaşanan olumsuz gelişmelerin sektörü olumsuz etkilediğini ifade eden Uygun şöyle konuştu:
“Umuyoruz ki Suriye’deki gelişmeler bir an önce son bulur. Ben buradan bu yeni oteli kentimize kazandıran işadamı Muzaffer Beyazıt ‘a hayırlı olsun diyorum. Genel müdür Kazım Arıkan’a başarılar diliyorum. Bu ortamda yatırım yapan işadamlarımıza her zaman destek olmaya hazırız. İlerleyen günlerde Ankara’da bazı bakanlıklarda ziyaretlerimiz olacak. Bu ziyaretlerde bölge milletvekillerine ve ilgili yerlere sektörün taleplerini ve sorunlarını ileteceğiz” şeklinde konuştu.
İlçemizin sahip olduğu tarihi, turistik ve kültürel değerlerin etkili ve geniş bir şekilde tanıtılması ile ilgili olarak da görüşmeler yapıldı.

4

Önceki İçerikŞehir Tiyatrosu, Çocuk Ve Yetişkin Oyunlarıyla Hatay’ın Her Yerinde
Sonraki İçerikHatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol İTSO’yu ziyaret etti