Akim Ses Getirmeye Devam Ediyor

Ak Parti Genel Başkanlığı tarafından 2016 yılı başında 81 ilde hayata geçirilen Ak Parti İletişim Merkezi (AKİM) projesi Hatay’da uygulamaya konulduğu günden bu yana önemli işlere imza atmaya devam ediyor. Ak Parti İletişim Merkezi’ni arayan bir vatandaşın sesine kulak veren Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, aileyi ziyaret ederek minik bebeğe çeşitli hediyeler verdi.
AK Parti Genel Merkezi tarafından parti içi iletişimin daha kolay sağlanması, partiyle vatandaşların kopuk olan iletişimlerinin sağlanması, aynı zamanda ihtiyaç sahibi vatandaşların belirlenerek ihtiyaçlarının giderilmesi için kurulan Ak Parti İletişim Merkezi (AKİM) Hatay’da yeni kurulmuş bir kurum olmasına rağmen ses getirmeye devam ediyor.
İSTEK GERİ ÇEVRİLMEDİ
Ak Parti İletişim Merkezi’ne geçtiğimiz haftalarda sosyal medya üzerinden ulaşan ve oğlunun yaşadığı sorunu anlatan Menekşe Hatay isimli vatandaşın sorunu kısa sürede Genel Merkez ve Ak Parti Hatay İl Başkanlığı’nın organizesiyle çözüme kavuşturuldu. AKİM üzerinden iletişime geçilen Menekşe Hatay isimli vatandaşın neye ihtiyacı olduğu AKİM operatörleri tarafından belirlenip Genel Merkeze gerekli bilgiler aktarıldı, ardından Genel Merkezin isteğiyle konu çözümlenmek için Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç’a bildirildi. Konudan haberdar olur olmaz sorunun çözümü için gerekli talimatları veren Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, vatandaşın ihtiyaç duyduğu ortopedik medikal ayakkabıyı temin ederek vatandaşa teslim etti.
SORUNLAR BİRLİKTE ÇÖZÜLÜR
Menekşe Hatay isimli vatandaşın minik oğlu için istediği medikal ortopedik ayakkabıyı temin ederek minik bebeğe ulaştıran ve kendi elleriyle ayakkabıyı giydiren Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, sorunların ancak paylaşılarak çözüme kavuşturulabileceğini söyledi. AKİM’in kurulduğu günden bu yana Hatay genelinde oldukça yoğun bir şekilde arandığını, vatandaşın her türlü sorunu ve çözümü için gerekli çalışmaların başlatıldığını belirten Başkan Ahmet Atıç; “Bugün bu ortopedik medikal ayakkabıya ihtiyaç duyan minik yavrumuz için annesi geçtiğimiz günlerde AKİM’e ulaşarak istekte bulunmuştu. Bizde konunun aciliyetini anladığımız için biran önce harekete geçerek bu minik yavrumuzu mutlu etmek istedik. Bu kapsamda AKİM’den arkadaşlarımızla birlikte derhal Menekşe hanımla irtibata geçtik, sorunu anlayıp isteği yerine getirdik. Biz AKİM sayesinde halkımızdan daha çabuk haberdar oluyor, sorunları daha hızlı ve kolay şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Hatay’da da faaliyete başlayan AKİM sayesinde halkımızla olan bağımız daha da güçlendi. Akim’e ulaşmak isteyen vatandaşlarımız 444 25 44’ü arayarak herhangi bir sorunları varsa bizimle paylaşabilirler, çağrı merkezimizde görevli arkadaşlarımız 24 saat hizmet veriyor.”dedi.
Başkan Ahmet Atıç daha sonra Hatay ailesiyle sohbet etti, ardından beraberinde getirdiği ortopedik medikal ayakkabıyı minik bebeğe kendi elleriyle giydirdi.

akim (2) akim (4)