İskenderun Belediyesinden İbadethane Temizlik Çalışmaları Başlattı

İskenderun Belediyesi, 45 mahallede bulunan ibadethaneleri periyodik olarak temizlemeye devam ediyor.Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatı ile başlatılan ibadethane temizliği ve bakımı hizmetleri ara vermeden sürdürülüyor.

Şehirde bulunan tüm mahallelerde ki cami, cemevi ve kiliseyi periyodik olarak temizleyen ekipler, vatandaşların hijyenik ortamlarda ibadet etmelerini sağlıyor.Temizlik işleri Müdürlüğü ekipleri ibadethanelerin genel temizliklerini yaparken gelen talepler doğrultusunda bahçe düzenlemesi, bakım-onarım ve bordür çalışmalarında Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştiriliyor.

İbadethanelere gereken özen ve hassasiyetin gösterilmeye devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil,“Güzel şehrimizde her din ve mezhepten insanımız yaşıyor.İnsanlarımız arasında hiçbir ayrım gözetmeksizin hizmet üretmeye devam ediyoruz. İlçemizde bulunan 118 cami, 2 Cemevi’nin genel temizliklerini ve 4 kilisenin de çevre temizlikleri belirlenen günlerde 12 kişilik temizlik ekibimiz tarafından periyodik olarak temizleniyor. İbadethane görevlilerince gelen talepler doğrultusunda ekiplerimiz bakım ve onarım işlemleri de yapıyor.Halkıyla barışık bir belediye tesisi için var gücümüzle hizmetlerimizi sürdürüyoruz”diye konuştu.Ekipler tarafından yürütülen çalışmalarda vatandaşların memnuniyetinin belirlenmesi adına da değerlendirme anketleri yapılıyor. Bu hizmetten dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkürlerini ileten vatandaşlar,yapılan uygulamadan memnun olduklarını dile getiriyor.

cemevi (1) cemevi (2) cemevi (3) cemevi (4) cemevi (5)