Başkan Seyfi Dingil; Bizim Kadınlarımız Çok Marifetli, Çok Becerikli

İskenderun Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde açılan ve 90 gün boyunca devam eden Pastacılık Kursu eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerler belgelerini alarak yaptıkları ürünleri sergilediler.

Belediye Taziye evinde gerçekleşen programa Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suat Nesim Sarı, Belediye Meclis Üyeleri, kurs öğretmenleri ve kursiyerler katıldı. Tören öncesinde duygularını ifade eden kursiyerler;“burada pastacılık ve aşçılık konuları dışında görsel ve yaptığımız uygulama ile de bilgilerimizi de yenileme fırsatı buluyoruz. Böylesi açılan kurslar birlikte çalışmayı, birlikte paylaşmayı ve zamanı iyi bir şekilde değerlendirmeyi de öğretiyor.

Bu kursun açılmasında başta İskenderun Belediye Başkanımız Sayın Seyfi Dingil’e, İlçe Halk Eğitim Müdürümüze, eğitmenlerimize, emeği ve katkısı bulunan herkese teşekkürlerimizi sunarız ”dediler. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”kadınlarımızın bir araya gelmesi, kaynaşması, birbirlerini daha iyi tanımaları, bir arada bir şeyler öğretilmesi bizim için önemli. Kurslar konusunda bizim kadar yoğun çalışma içerisinde olan bir belediye yoktur. Çünkü kursları çok önemsiyoruz. Bu çalışmalar yavaş yavaş ileriki dönemde çoğalarak daha da artacak. Burada gördüğüm bizim kadınlarımız çok marifetli, çok becerikli”şeklinde konuştu. İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suat Nesim Sarı ise yaptığı konuşmada Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün toplumun ihtiyacı olan her türlü yetiştirme, mesleki eğitim, beceri kazandırma yeri olduğuna vurgu yaparak, toplumun gelişmesinde ilerlemesinde Halk Eğitim Merkezimiz önemli bir fonksiyona sahiptir dedi.

PASTA 1 PASTA 3 PASTA 4