Başkan Nazım Culha’dan Kınama Mesajı

“10.10.2015’te 103 kişinin hayatını yitirdiği saldırıdan yaklaşık 4,5 ay sonra, Türkiye bombalı bir saldırıyla bir kez daha kalbinden vuruldu. 28 kişinin yaşamını yitirdiği, 61 kişinin de yaralandığı bu saldırısının ardından bugün de Diyarbakır Lice’de askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada 6 askerimiz şehit düştü, bir askerimiz de yaralandı. Her doğan günün ölümle gelmesinden artık usandık. Her gün ölmek değil, artık yaşamak istiyoruz!

Bugün terörün vardığı nokta, her geçen gün daha da ağırlaşmakta, ülkemiz kan ve gözyaşı gölüne dönüşmektedir. Bu acıları yaşamayı hak etmiyoruz. Bu kanlı döngünün kaderimiz olduğuna inanmıyoruz. Yüzyıllarca olduğu gibi bundan sonra da ülkemizde huzur ve barış içerisinde kardeşçe yaşamak istiyoruz, huzur istiyoruz, güven istiyoruz..

Terörsüz bir Türkiye özlemiyle, ülkemizde uygulanan kaos planına karşı tüm yurttaşlarımızı sağ duyulu olmaya, birlik ve beraberliğimizi korumaya davet ediyor, bu kirli oyunu hep birlikte el ele barış şarkıları söyleyerek bozacağımıza yürekten inanıyorum.
Askerimizi, sivil vatandaşlarımızı, gençlerimizi hedef alan her türlü saldırıyı nefretle kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden askerlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum.”

Elk. Müh. Nazım Culha
Arsuz Belediye Başkanı

başkan