Başkan Seyfi Dingil; Hizmetlerimizi Taçlandırıyorsunuz

İskenderun Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ederek hizmetlerinden dolayı plaket takdim ettiler. Ortadoğu’da yaşanan son gelişmeler ve terör olayları hakkında ziyarette konuşan Dernek Başkanı Ali Diler, “bu ülkede yaşayan herkes, türkü, kürdü, lazı birlik içerisinde olmalı.

Ülkemizde ve sınırlarımızda savaş olsun istemiyoruz. Şehrimizde de hiçbir ayrıma fırsat vermeden kardeşçe yaşıyoruz. Bunu sürdürmek içinde ne gerekiyorsa yapıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olmakla birlikte bütçe sıkıntısı yaşadığını gördüğümüz bir Belediye Başkanımız var. Yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e teşekkür ediyoruz”dedi.

Ziyarette duygularını ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise Türk Devletinin çok güçlü olduğunu, hiçbir zaman terörist bir ülke olmadığını belirtti. Başkan Seyfi Dingil sözlerine şu şekilde devam etti;”Bu kentin tek ihtiyacı birlik ve beraberlik. Demokratik bir yapı içerisinde kardeşlik duygularının hakimiyeti altında yaşıyoruz. Böyle güzel bir yapıya sahibiz. Hizmetlerimizde hiçbir zaman cins, mezhep ve din ayrımı yapmıyoruz. Nazik bir davranış göstererek, hizmetlerimizi taçlandırıyorsunuz. Bu plaketi hizmetlerimizde emek veren tüm çalışanlarımız adına kabul ediyorum”dedi. Hoş sohbet ortamında devam eden ziyaret sonrasında Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Diler, şehre hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e plaket takdiminde bulundu.

T3 T4