Op. Dr. Ali Çay’dan Mide Tümörüne Başarılı Operasyon

Mide kanseri teşhisi konulan Nevin Sert (53), Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ali Çay’ın başarıyla gerçekleştirdiği mide tümörü operasyonunun ardından sağlığına kavuştu.
Karın ağrısı şikâyetiyle hastaneye başvuran Nevin Sert’in midesinde tümör tespit edildiğini ifade eden Op. Dr. Ali Çay, midesinin tamamının alınması ve ardından sindirim sistemine yeni bir yol yapılması ile Nevin Sert’in yeniden yaşama tutunduğunu belirtti.

“Tümör ameliyatlarını rahatlıkla gerçekleştirebilmekteyiz”
Problemsiz bir ameliyat gerçekleştirdiklerini sözlerinde vurgulayan Genel Cerrah Op. Dr. Ali Çay, “Hastamız, midesinde tespit edilen tümör için bize başvurdu. Uyguladığımız tetkikler sonrası Nevin Hanım’ın ameliyat olması gerektiğine karar verdik. Hastamızda ameliyat olmayı kabul etti ve bu ameliyatı başarıyla gerçekleştirdik. Tümör ameliyatları, özellikli ameliyatlardır. Hastanemizin gerek ameliyathanesi gerekse yoğun bakım koşulları açısından yeterli donanım ve ekibe sahip olup, tümör ameliyatlarını rahatlıkla gerçekleştirebilmekteyiz. Cerrahi operasyon sonrası ise gereken radyoterapi ve kemoterapinin Onkoloji Merkezimizde sürecin başarıyla tamamlanmasını sağlamaktadır” açıklamasında bulundu.

“Eski sağlığıma kavuştum”
Ameliyatı başarıyla gerçekleştiren Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ali Çay ve sağlık ekibine teşekkürlerini sunan Nevin Sert ise, “İki ay önce mide rahatsızlığı yaşamaya başladım. Tetkiklerden sonra midemde tümör olduğunu öğrendim. Bunun ardından tedavi gördüm, fakat geçici bir tedavi oldu, çünkü ağrılarım bir türlü geçmemişti. Son çare Doktor Ali Çay’a gelerek, ameliyat olmaya karar verdim. Şuan çok iyiyim. Beni sağlığıma kavuşturan doktoruma çok teşekkür ederim” dedi.

1 2