İskenderun Belediyesi Yaşamın Her Alanında Var

Yaptığı sosyal yardımlarla dikkatleri çeken İskenderun Belediyesi yaşamın her alanında vatandaşların yanında olmaya gayret gösteriyor. Bu kapsamda yürütülen çalışmalar ile vatandaşların takdirini toplayan ekipler kendilerine gelen ihbar ve istekleri anında değerlendirmeye alıyor. Yardım talebi üzerine İskenderun Zabıta ekipleri temin edilen eşyalarla birlikte aileyi evinde ziyaret etti.

Zabıta Müdürü Bekir Aksoy ve ekibi tarafından yardım aileye teslim edildi. Ailenin ihtiyaçlarının karşılanması için talimat veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mağdur vatandaşlara yardım ellerini uzatmada her daim hassas olduklarını belirtti. Sosyal belediyeciliğin gerekliliğini yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Seyfi Dingil, iyi günde ve kötü günde vatandaşlarımızın yanındayız dedi.

Belediye Meclis üyeleri ile birlikte yardıma muhtaç aileleri rutin olarak ziyaret ettiklerini ve sosyal yardım konusunda diğer belediyelere göre daha aktif olduklarını kaydeden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bütçeleri oranında daha çok vatandaşa yardım eli uzatacaklarını söyledi.

y1 y2 y3 y4 y5