İskenderun Sahil Şeridinde Yeşillendirme Çalışmaları Başladı

İskenderun Belediyesi kent genelinde başlatmış olduğu park alanlarını düzenleme projelerinden sonra sahil bulvarında yeşillendirme çalışmalarına da hız verdi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler sahil yolu üzerinde bulunan müstakil alan üzerlerinde yeni ağaç dikimi ve çiçeklendirme yaparak sahil bulvarını cazip hale getiriyorlar. İskenderun’un doğal güzelliğine paralel olarak halkın yoğun olarak kullandığı sahil alanını daha güzel hale getirebilmek için ekip olarak çok büyük gayret sarf ettiklerini dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Sahil şeridi boyunca gerek spor amaçlı gerekse yürüyüş yapan vatandaşlarımızın işlek olarak kullanmaya başladığı güzergâhlar üzerinde hava şartlarının düzelmesi ile birlikte yeşillendirme çalışmalarına başlandı. Yeşillendirme çalışmalar kapsamında, yeşillendirilecek alanların toprak dolguları yapılıyor ve tesviye çalışmaları yürütülüyor.

Bu arada ağaç dikimleri ve çim ekimleri yapılarak sahilimizi daha da güzelleştiriyoruz”şeklinde konuştu. Türkiye’nin en güzel sahil şeridine sahip olduklarına dikkat çeken İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, önümüzdeki yıl içerisinde sahili baştan aşağı yenileyeceklerini ve üst düzey proje çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

s1 s2 s3 s4 s5

Önceki İçerikMercan profesyonel yönetim İskenderun’da hizmete başladı
Sonraki İçerikİTSO ile İŞ-KUR Arasında Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Protokolü imzalandı