İsder’den Teröre Karşı Birlik Beraberlik Mesajı

İskenderun kültür ve dayanışma derneği başkanı İsmail Deliveli, ülke insanı olarak her zamankinden çok birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerektiğini belirtti.
İskenderun kültür ve dayanışma derneği aylık olağan istişare toplantısını gerçekleştirdi.
Düzenlenen toplantı öncesinde bir konuşma yapan İsmail Deliveli,” Ülkenin birlik ve beraberliğini hedef alan, acı ve gözyaşından medet uman bu terör eylemlerini şiddetle kınıyoruz” dedi.
Deliveli,”Son günlerde şiddetini her geçen gün artıran hain terör saldırılarını, lanetliyor; yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları kınıyoruz. Terör örgütü ve onun taşeronlarıyla içteki ve dıştaki destekçileri çok iyi bilmelidir ki, bu tür saldırılar birlik ve beraberliğimizi bozamayacaktır” şeklinde konuştu.

“Milletimiz yanlış yapanı hiçbir zaman affetmemiş, bundan sonra da affetmeyecektir” diyen Deliveli,, sözlerini şöyle sürdürdü:
” Terör olaylarına karşı milletçe verilecek en güzel cevap; birlik ruhu içerisinde, ortak akılla, aklı selime dayalı olarak teröre, terör örgütlerine, terörü besleyen ve yönlendiren kirli odaklara karşı yek vücut olduğumuzu göstermektir. Oynanan kirli oyunu bozacak güçte ve dirayette olduğumuzu göstermeliyiz. Bu olay ve bundan önceki bütün terör saldırılarında şehit olan askerlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar, milletimize de sabır ve baş sağlığı diliyoruz.”
1

Önceki İçerikArsuz Şarkonak Köprüsü mart ayında hizmete giriyor
Sonraki İçerikHatay Valisi Ercan Topaca’dan Sahte Vali Açıklaması