Arsuz Şarkonak Köprüsü mart ayında hizmete giriyor

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Nardüzü ve Karaağaç Mahallelerini birbirine bağlayacak olan Şarkonak Köprüsü’nde devam eden inşa çalışmalarını yerinde inceledi. Eskiden sadece yaya ve motosiklet sirkülâsyonu için kullanılan çelik köprünün yerine yapılacak olan 23 metre uzunluğunda, 10 metre genişliğindeki yeni betonarme köprünün kazık çakma ve temel oluşturma çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden Başkan Culha, köprünün Mart ayından önce tamamlanarak hizmete açılmasının planlandığını söyledi.

Gelecekte yaşanması muhtemel trafik sorunları da dikkate alınarak, ulaşımı kolaylaştırmak için inşa edilen köprünün tamamlanmasıyla vatandaşların iki mahalle arasında daha kısa sürede ve daha kolay geçiş yapabileceğini ifade eden Başkan Nazım Culha, ihtiyaç duyulan her mahallede köprü ve menfez çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade etti.
Şarkonak Köprüsü inşaatını inceleyen vatandaşlarla da sohbet ederek, istişarede bulunan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya vatandaşlar da yıllardır ihtiyaç duyulan köprünün yapımından dolayı teşekkürlerini sundu.

köprü (1) köprü (2)

Önceki İçerikHz. Hızır Makamına dev proje
Sonraki İçerikİsder’den Teröre Karşı Birlik Beraberlik Mesajı