Başkan Seyfi Dingil ,Şehirde Yeşil Alan Miktarı Artacak

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehir merkezinde devam eden çalışmaları bizzat yerinde inceledi. Başkan Seyfi Dingil yeni düzenleme yapılan Ziya Gökalp Caddesi ile Mithatpaşa Caddesi kavşağında devam eden kaldırımların çevre düzenlemesi ve yeşil alanın bulunduğu bölgede devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Her geçen gün gelişen ve büyüyen buna paralel olarak hızlı bir nüfus artışının olduğu İskenderun’da vatandaşlardan gelen taleplere cevap verebilmek adına çalışmalarını sürdüren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şehir genelinde yeşil alan miktarının da her geçen gün yapılan yeni park ve peyzaj alanlarıyla artacağını belirtti. Yeşil alan düzenlemelerinin yapıldığı park alanında incelemelerde bulunan Başkan Seyfi Dingil, ayrıca 3 yeni park yapımı için ihale yaptıklarını ve daha yeni parklar içinde çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

İskenderun’un Hatay’ın incisi olduğunu ve yakın zaman içerisinde Bakanlık düzeyinde yapılacak projeler ile şehrin çehresinin değişeceğine vurgu yapan Başkan Seyfi Dingil, “mahallelerimizde daha önce var olan ancak atıl durumda bulunan alanlarda çalışmalarımız devam ediyor. Park ve Bahçeler ekiplerimiz kent genelinde çalışmalarına devam ederken yeni park alanları oluşturmaya da devam ediyor. İskenderun halkının taleplerinin yanı sıra ekiplerimizin belirlediği eksiklikleri bir bir gideriyoruz”dedi.

m3 m4 m5