Aalen Heyeti, Hbb’nin Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’ne Hayran Kaldı

Hatay’ı tesisleşme çalışmaları ve spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmasıyla
sportif arenada Türkiye’nin sayılı illeri arasına sokan Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, kardeş şehrimiz Aalen’in Belediye Başkanı Thilo Rentschler ve beraberindeki heyete, Türkiye’nin en büyük 2. Spor tesisi olma özelliği taşıyan HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’ni tanıttı.

HEYET, TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK 2. SPOR TESİSİ OLAN KOMPLEKSİN AVRUPA STANDARTLARINDA OLDUĞUNA DİKKAT ÇEKTİ

Amatör spor branşlarına yaptığı katkılar ve şehre kazandırdığı tesislerle Hatay’a çağ atlatan Başkan Savaş’a eşlik eden HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven, Aalen heyetine tesisi gezdirerek, dev kompleks hakkında bilgiler aktardı.

Onlarca spor branşının icra edilmesine olanak tanıyan muazzam kompleks karşısında hayranlıklarını gizleyemeyen Aalen Heyeti, Avrupa standartlarında inşa edilen ve sporu teşvik eden böylesine bir tesisin Hatay’a kazandırılmasının çok büyük bir gelişme olduğunu ifade etti.

BAŞKAN SAVAŞ: GENÇLERİMİZİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTARAK SPORA TEŞVİK EDİYORUZ

Tesis içerisindeki alanları konuklara tek tek tanıtan ve detaylı bilgiler aktaran Başkan Savaş, “Biz gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını istiyoruz. Bunun yolunun da spordan geçtiğini çok iyi biliyoruz. Bu tesisi hem halkımızın hem de kulübümüz bünyesindeki sporcuların hizmetine sunduk. Yakın zamanda buraya tenis kortu ve güreş alanı da yapacağız” diyerek hizmetlerinin artarak devam edeceğinin müjdesini verdi.

ALMAN MİSAFİRLER, DEV SPOR KOMPLEKSİNİN İMKÂNLARINDAN FAYDALANDI

Başkan Savaş ile küçük bir masa tenisi maçı da yapan Alman misafirler, okçuluk çalışma alanında bu alandaki yeteneklerini sergileyen mini bir antrenman gerçekleştirerek dev kompleksin sunduğu büyük imkanları tecrübe etmeyi de ihmal etmedi.

iskenderunhaber (1) iskenderunhaber (2)

Önceki İçerikAalen Heyeti’nden Başkan Savaş’a Nezaket Ziyareti
Sonraki İçerikİGEV Gençlerinden Anlamlı Etkinlik