Hatay İşadamları ve Bürokratları Derneğinden Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

Hatay İşadamları ve Bürokratları Derneği Başkanı İbrahim Güder ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay İşadamları ve Bürokratları Derneği Başkanı İbrahim Güder ve yönetim kurulu üyelerinin yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “HATİAB yapmış olduğu çalışmalar ile dikkatleri çekiyor.

Özellikle şehir dışında bulunan hemşehrilerimizin birbirleri ile kaynaşmalarında önemli bir etken olan faaliyetler yapılıyor. Bu marka kent olma yolunda ışık olmaktadır. Yapılan çalışmalar ilimiz Hatay’ın sanayi ve kültürel alanda gelişmesine pozitif katkı sağlamaktadır. Kültürel anlamda gençlerimize sahip çıkmanız ve onlara burs yolu ile destek de bulunmanız takdire şayandır. Bu itibarla özverili çalışmalardan dolayı sizlere teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu. Hatay İşadamları ve Bürokratları Derneği Başkanı İbrahim Güder ziyarette şu görüşlere yer verdi; “Hatay bir medeniyetler şehri ve dinler arası diyalogun merkezidir. İl olarak marka kent olmakta çok geciktik.

Amacımız Hatay’ın bilinirliliğinin artmasını sağlamakla Hatay’ı bir cazibe merkezi haline getirilmesine katkı sağlamak. Gönül istiyor ki, ihracatımız artsın, turist sayımız artsın, istihdam alanlarımız artsın. İskenderun Belediyesinin yarattığı pozitif sinerjiyi görüyoruz. Bunun devamını arzu ediyoruz. Bu konuda bizlerinde her konuda yardımcı olacağımızı canı gönülden belirtmek istiyorum”dedi.

H2 H3

Önceki İçerikİskenderun Belediyesi Yaza Hazırlanıyor
Sonraki İçerikSahil camii inşaat alanı ile ilgili yapılan itirazın mahkeme kararı açıklandı