Trafik Kazası Geçiren Küçük Caner Yetkililerden Yardım Bekliyor

Hatay’ın Samandağ İlçesi’ne bağlı Tekebaşı Mahallesi’nde ikamet eden 12 yaşındaki küçük Caner 8 ay önce geçirdiği trafik kazası sonucu bir türlü ayağa kalkamadı. Okulun başlaması ile birlikte okula da gidemeyen Caner biran önce arkadaşlarının arasına dönmek istiyor. Caner işsiz olan babası içinde iş istiyor!
Baba Cahit Çay yaşadıklarını şu şekilde anlatıyor:”18 Haziran trafik kazası geçirdi. Önce Samandağ Devlet Hastahanesi’nde tedavi altına alındı ayağında kırılma ve ezilme vardı. Yalnız burada ezilme olduğunu tespit edemediler. Daha sonra Antakya Araştırma hastanesine gittik. Araştırma hastanesindeki tedavi de sonuç vermedi. Araştırma Hastahanesinden sonra Antakya Devlet Hastahanesi’ne gittik. Devlet Hastahanesinden bizi yeniden Araştırma Hastahanesi’ne yolladılar. Burada boşa zaman harcadığımızı fark edince Adana Balcalı Hastahanesi’ne doğru yola çıktık. Balcalı’da ayağında kırık ve ezilme olduğu tespit edildi ve hemen ameliyata alındı.
Yanlış tedavi uygulanmış
Ameliyat sırasında Samandağ Devlet Hastahanesi’ndeki yanlış tedavi fark edildi ve acilen düzeltmeye çalıştılar. Sağ ayağından et parçası çıkarılarak sol ayağına yama yapıldı. Tek isteğim çocuğumun bir an önce yeniden eski sağlığına kavuşabilmesi. 8 aydır yatıyor bu dönem okula gidemedi. Ben işsiz bir adamım sol elimi teknede çalışırken kaybettim. Bu yüzden kimse bana iş vermiyor. Şuana kadar Balcalı’ya 20 kereden fazla gittik ve şimdide her hafta gidiyoruz. Dayanacak gücümüz kalmadı. 2 çocuğum var ben yetkililerden dilenmiyorum. Kendi alın terimle aileme bakacak bir iş istiyorum.”ifadelerini kullandı.
Tek isteğim sağlığıma kavuşmak
Küçük Caner ise:”Ben biran önce yürümek istiyorum. 8 aydır yataktan kalkamıyorum, okula gidemiyorum. Tek isteğim yeniden sağlığıma kavuşmak ve babamın bir işi olması.”ifadelerini kullandı.
Çay ailesine destek vermek isteyen duyarlı vatandaşlarımız 0534-547-11-13 telefon numarasından iletişime geçebilirler.

iskednerunhaber (1) iskednerunhaber (2)