Gözene’de(Dadük) Halkın Sağlığı Tehdit Altında

Hatay’ın Samandağ İlçesine bağlı Gözene Mahallesi’nde(Dadük) yaşanan kirlilik vatandaşın sağlığını tehdit etmeye devam ediyor. Küçük mahallede okula giden ve mahallenin sokaklarında oynayan çocuklar sağlıklı bir yaşam için adeta mücadele ediyorlar. Mahallede alt yapı olmadığı için lağım suları yollara akıyor, çöp tenekeleri olmadığı için de çöpler sokaklara atılıyor. Yıllarca kimsenin uğramadığı hizmetten yoksun mahallede vatandaşlar çözüm bekliyor!
Bir çok dağ mahallesine iyi hizmetler sunarak bütün imkanlarını kullanan Büyükşehir Belediyesi Samandağ’ın yaklaşık 10 Km güneyinde bulunan Gözene Mahallesi’ni görmezden mi geliyor? Harika manzarası doğal güzellikleri ile dikkat çeken mahallede yaşanan rezalet Halkın sağlığını büyük ölçüde tehdit ediyor! Vatandaşlar ise çözüm istiyor!
Mahalle Sakinlerinden Nevfel Dadük yetkililere seslenerek ‘çözüm hususunda bir an önce harekete geçilmesi gerektiğini’ belirtti. Dadük gazetemize yaptığı açıklamada:”Yeter artık bıktık! Daha ne kadar sürecek bu işkence. Her gün kokudan uyuyamıyoruz. Pencereleri açamıyoruz. Lağım suları bütün köyü sarmış durumda! Çöp bidonları yok, çöpler sokaklara atılıyor. Mahallemize gelen misafirler bir daha gelmek istemiyor. Biz bu eziyeti hakketmiyoruz! Sağlığımızla oynanıyor. Yetkililere sesleniyoruz bir an önce bu rezalete son verin!”ifadelerini kullandı.

nevfel dadük SAM_2920 SAM_2922

Önceki İçerikŞekere Güneş sitesinde ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü
Sonraki İçerikArsuz’da Sahte Polis Yakalandı