Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy,Lösemili Mehmet’in Talebine Duyarsız Kalmadı

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, lösemi hastası 7 yaşındaki Mehmet Kaçar’ın akülü araba talebine kayıtsız kalmadı.

Dörtyol Yeşil Mahallesi’nde oturan 7 yaşındaki Mehmet Kaçar, 1 yıl önce yakalandığı rahatsızlığı ile ilgili tedavi süreci devam ediyor.

Başkan Toksoy, “hastalığı nedeniyle hastane masrafları gibi birçok ihtiyaçlarını karşılayacağını .” ifade etti.

 

AKÜLÜ ARAÇ HASRETİ SONA ERDİ

Mehmet Kaçar’ın kapısını çalan Başkan Toksoy’u akülü araçla kapıda gören lösemi hastası Mehmet Kaçar ve ailesinin mutluluğu ve şaşkınlığı yüzüne yansıdı.

Mutluluktan yerinde duramayan Mehmet, kutunun içerisinden çıkarılan akülü araca binerek ilk turunu evin içerisinde attı.

YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK İÇİN BURADAYIZ

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Mehmet’i ve sizleri mutlu ettiysek ne mutlu bizlere. Mehmet’in yüzünü güldürmek için buradayız. Mehmet’in morali her zaman çok iyi olacak, olması içinde biz ve mesai arkadaşlarımız, meclis üyelerimiz ve hatta ailem de üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Hayatta yüzlerin gülmemesi için hiçbir sebep yoktur. Mehmet Kardeşimizde her şeye rağmen gülmeye devam edecek.

KAÇAR AİLESİ’NDEN BAŞKAN TOKSOY’A TEŞEKKÜR

Lösemi hastası Mehmet Kaçar’ın babası Fikret bey ve annesi Elif hanım, Başkan Toksoy’a ‘Akülü Araç’ için çok teşekkür ettiler.

Baba Fikret Kaçar, “oğlum 6 yaşında bu hastalığa yakalandı ve 1 yıldır tedavi süreci devam ediyor. Başkanım, oğlumun hastalığını öğrendiğiniz günden itibaren hastane süreci ve masraflar konusunda desteklerinizi bizden esirgemediniz. Sizden Allah razı olsun oğlum Mehmet’in Akülü araç isteğine kayıtsız kalmadınız. Bizleri bugün ziyaret ederek ailemi ve evimizi onurlandırdınız. Başkanım, bu güzel hediyeniz ile oğlum çok mutlu oldu. Bizlerde onun kadar mutlu olduk. Rabbim sizlerden razı olsun.”

Anne Elif Kaçar, “Oğlumun morale çok ihtiyacı vardı. Akülü araç alacağınızı söylediğiniz günden bu güne kadar yollarınızı gözledi. Oğlum sürekli başkan amca bana akülü araç alacak diye söylüyordu. Şimdi oğlum sizin sayenizde akülü aracına kavuştu. Oğlumun yüzünü güldürdünüz Rabbim de sizlerin yüzünü her zaman güldürsün.”

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Kaçar ailesini eşi Hanife Toksoy, Meclis Üyesi Mehmet Taş ile birlikte ziyaret etti. Kaçar ailesi ile bir süre sohbet ederek, Mehmet’in tedavi ve hastane süreci ile ilgili aileden geniş bilgiler aldı. Başkan Toksoy, Mehmet için her konuda yardımcı olacağını ifade etti.

Mehmet Kaçar (1) Mehmet Kaçar (2)