Karaağaç’a 2 Bin 300 Metre İçmesuyu Hattı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ( HATSU), diğer ilçelerde olduğu gibi Arsuz ilçesinde de içmesuyu şebekesi döşeme çalışmalarının yapıldığını duyurdu.

İçmesuyu şebekesine ihtiyaç duyulan noktalar için projelerin hayata geçirildiğini belirten İdare, Arsuz ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi’nde 90’lık borularla 2 bin 300 metre içmesuyu hattının döşendiğini ve mahallenin içmesuyu şebekesi ihtiyacının giderildiğini bildirdi.

Teknik personel gözetiminde hassas bir şekilde süren şebeke çalışmasıyla vatandaşların hem temiz suya sahip olduğunu hem kayıp-kaçakların önüne geçildiğini vurgulayan Genel Müdürlük, döşenen hattın kanserojen madde içermediğini ve basınca dayanıklı boruların kullanıldığını açıkladı.

HATSU, İçmesuyu Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerin yaptığı şebeke çalışmasında 2 kepçe, 2 kamyon ve 5 personelin görev yaptığını açıkladı.

KARAAĞAÇ’A 2 BİN 300 METRE İÇMESUYU HATTI (1) KARAAĞAÇ’A 2 BİN 300 METRE İÇMESUYU HATTI (5) KARAAĞAÇ’A 2 BİN 300 METRE İÇMESUYU HATTI (8)