Bisikletliler Derneği’nden Başkan Savaş’a Nezaket Ziyareti

Bisikletliler Derneği Antakya Temsilciliği Yönetim Kurulu üyeleri, Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Gerçekleşen ziyarette, Bisikletliler Derneği Antakya Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Baklacı’nın yanı sıra Başkan Yardımcısı Demet Zeydan, dernek üyeleri Saadettin Yeniocak Ümit Boyar ve Mehmet İntizaroglu da katılım gösterdi.

GEÇTİĞİMİZ 10 KASIM’DA 750 KM PEDAL ÇEVİREN DERNEK ÜYELERİ ATA’NIN HUZURUNA TÜRK BAYRAĞI SUNMUŞTU

Geçtiğimiz aylarda Bisikletliler Derneği üyesi 11 bisikletçiden oluşan bir ekip, 5 Kasım 2015’de Hatay’dan yola çıkıp toplamda 750 kilometre yol kat ederek 10 Kasım’da Anıtkabir’de Ata’nın mozolesine Hatay’dan taşıdıkları şanlı Türk Bayrağı’nı bırakarak anlamlı bir etkinliğe imza atmıştı.

BAKLACI: AMACIMIZ İNSANLARI BİSİKLET SÜRMEYE TEŞVİK ETMEK

Dernek Başkanı Ethem Baklacı ziyarette yaptığı konuşmada, Mustafa Kemal Atatürk’e olan saygı ve sevgiyi ortaya koydukları söz konusu etkinliğe desteklerini esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı, Doç. Dr. Lütfü Savaş’a dernek adına teşekkür etti.
Gerçekleştirmeyi düşündükleri projeleri Başkan Savaş ile paylaşan Baklacı, “Amacımız Antakya’da insanları bisiklet sürmeye teşvik etmek. Her Perşembe ve Pazar akşamı belediye önünden yola çıkarak şehir turu yapıyoruz. Bu sayede hem trafikte yer alıyoruz, hem de spor yaparak daha sağlıklı bir yaşam elde ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Ziyaretin sonunda Bisikletliler Derneği Başkanı Ethem Baklacı sunduğu desteklerden ötürü Başkan Savaş’a plaket takdim etti.

büyükşehir (2) büyükşehir (3) büyükşehir (4) büyükşehir (1)