Başkan Seyfi Dingil; Yeter Ki, Minik Öğrenciler İstesin

Özellikle okul ve eğitim kurumlarına yaptığı hizmetlerle büyük takdir toplayan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, okullarında oyun ve spor sahalarında yeni düzenleme isteğinde bulunan minik öğrencilerin isteğini anında yerine getirdi. Belediye ekipleri okul bahçesi içerisinde ilköğretim okulu öğrencilerinin oyun ve sportif faaliyetlerde bulunduğu saha içerisinde boyama ve çizgi çalışması yaptılar.

Her daim okulların istek ve taleplerini yerine getiren İskenderun Belediyesi bu hizmetleri ile eğitim camiasının sevgisini kazanıyor. Emel Akçay İlkokulunda yapılan çalışmaların aslında asli görevleri olduğunun altını çizen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil;” Biz, yalnızca kaldırım, asfalt ve temizlik gibi klasik belediye işleri ile uğraşmıyoruz. Şehrimizde bulunan sağlık ocakları, okullar ve camilerimize de, ihtiyaçları doğrultusunda büyük destek sağlıyoruz.

Bu hizmetlerimizin takdir görüyor olması çalışma şevkimizi arttırıyor. Tüm okullarımızda çevre düzenlemesi, spor sahaları, oyun grupları ve bakım onarım yardımlarımız yapılıyor”şeklinde konuştu. İyi eğitim almanın yolunun iyi şartların oluşmasından geçtiğinin bilincinde oldukları kaydeden ve bu bilinçle İskenderun Belediyesi olarak şehirde bulunan okullara hizmet götürdüklerini ifade eden Başkan Seyfi Dingil, yeter ki, minik öğrencilerimiz bizden istesin. Onların taleplerini hiçbir zaman geri çevirmeyiz dedi.

O2 O3 O4 O5 O6