2016 Emıtt ‘En İyi Stant Show Ödülü’ Büyükşehir’in

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ana sponsorluğunda TÜYAP – Büyükçekmece İstanbul’da düzenlenen 4 gün süreli EMITT 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’nda, 2016 EMITT “En İyi Stant Show” ödülüne Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) layık görüldü.

ÖZER: EMITT İLE HATAY’IN KÜLTÜREL VE TARİHİ ZENGİNLİKLERİNİ DÜNYA İLE PAYLAŞTIK

2016 EMITT 20. Yıl Özel Garaj Partisi’nde kurduğu yaratıcı stantlar ve etkileyici tanıtımlarla ödüle layık görülen HBB, 70 ülkeden gelen 4550 turizm elçisine Hatay’a özgü yöresel tatları ve kültürel zenginlikleri başarıyla tanıtarak fuara adeta damga vurdu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Daire Başkanı Mustafa Özer “Hatay’a özgü yöresel tatlarımızı ve kültürel değerlerimizi Dünya’nın turizm ve seyahat alanındaki ilk 5 fuarı arasında olan EMITT’te tüm dünyaya duyurma fırsatı yakaladık. Bu fuar, Hatay’ın gastronomi şehri olabilmesi için çok önemli bir adım. “En İyi Stant Show” ödülüne layık görüldüğümüz için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş adına hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HATAY’IN ZENGİNLİKLERİ İLE MEST OLAN TURİZM ELÇİLERİ, ÜLKELERİNDE İLİMİZİ ANLATACAK

Barış, kardeşlik ve hoşgörü mozaiğinin bir yansıması olan eşsiz tatların sergilendiği Hatay kokan stantlar, yerli yabancı turizm elçilerinin akınına uğrarken, Hatay’ın derin kültürel birikimi ve eşsiz lezzetlerini tanıma imkanı yakalayan turizm elçileri Hatay’a dair unutulmayacak izlenimlerle ülkelerine döndü.

IMG_3804 IMG_3846 IMG_3847