“Yakamoz; Dostluğa Dair”ücretsiz olarak izleyicilerle buluşturdu

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), kentin sosyal ve kültürel yaşamına katkı sağlamak amacıyla İskenderun Amatör Tiyatro Grubu’na destek vererek “Yakamoz; Dostluğa Dair” adlı teatral oyunu ücretsiz olarak izleyicilerle buluşturdu.
“YAKAMOZ; DOSTLUĞA DAİR” ADLI TEATRAL OYUN ANTAKYALILAR İLE BULUŞTU
İnsan odaklı sosyal belediyecilik anlayışını, ürettiği projeler, ortaya koyduğu hizmetler, aktiviteler ve organizasyonlarla her geçen gün daha da ileriye taşıyan HBB, İskenderun Amatör Tiyatro Topluluğu’nun sahneleyeceği ‘Yakamoz; Dostluğa Dair’ adlı oyunu, Antakya Kültür Merkezi’nde perde açarak Hataylı sanatseverlerin beğenisine sundu.

BEŞ DOSTLUK HİKÂYESİNİN TÜRKÜLERLE ZENGİNLEŞTİRİLEREK CANLANDIRILDIĞI OYUNA BÜYÜK İLGİ
İskenderun’da gerçekleştirilen oyunun ardından Antakya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve beş dostluk hikâyesinin canlandırıldığı türkülerle zenginleştirilmiş teatral oyun seyirciler tarafından büyük ilgi gördü.
İSKENDERUN AMATÖR TİYATRO GRUBU’NDAN HBB’YE TEŞEKKÜR
Oyunun yönetmeni Özer Yüksel yaptığı açıklamada, “Hatay’da kültürel ve sosyal anlamda her zaman desteğini esirgemeyerek bizleri sanatseverlerle buluşturan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a şahsım ve ekibim adına teşekkür ederim” dedi.
Dostluk kavramını bir kez daha hatırlatan ve eski dostluklarını yâd edilmesini sağlayan tiyatro ekibine, oyunu izlemeye gelen bir sanatsever tarafından çiçek takdim edildi.

IMG_4281 IMG_4361 IMG_4419 IMG_4427

Önceki İçerikSGK Müdürü Çam İTSO’yu ziyaret etti
Sonraki İçerikBüyükşehir’den Trafiği Rahatlatacak Yeşil Dalga Atağı